2019. december 30., hétfő

Micro usb töltő

Micro usb töltő

Fedezd fel széles micro usb töltő kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Apple USB -C hálózati adapter. Nincs készleten, előjegyezhető. A m kábelhossz. Gyorstöltés, Jelző LED. Ismerd meg a töltő - és adatkábelek fajtáit. Mini -USB: Egy kisebb csatlakozó típus, ami a micro USB elterjedése előtt élte. Micro USB Kábelek telefonokhoz és tabletekhez. Azonnal átvehető. MAX Fonott micro USB kábel, 1m, szürke.


Böngészd USB- töltő és akkumulátor kínálatunkat a mobil eszközeidhez. Az IKEA számos. Lightning és micro USB kábelek, egyéb töltőkkábelek okostelefonhoz.


Adja le rendelését kényelmesen online, és vegye át a terméket az Allee. Fekete (ECO csomagolás). Választható vagy méter hosszúságban.


Töltésre, adatátvitelre és szinkronizálásra is kiválóan alkalmas. Segítségével számítógépről is tölthető a telefon vagy. Hálózati USB töltők, Ha kábel, akkor Kábelvilág!


Micro usb töltő

Kedvező árak, gyors szállítás! Energizer fali töltő, 3. Hoco Dynamic power C69A QC 3. W hálózati töltő micro USB kábellel. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető. Add to Wishlist.


Micro usb töltő

UNIVERZÁLIS USB TÖLTŐ 3. Szállítási idő: Raktáron. Cikkszám: 5V 2A MicroUSB. Szín: fekete, Csatlakozó: micro USB, Garancia: év. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Mini USB kábelek, lightning csatlakozók, usb c csatlakozók, elosztók és töltők széles választékából rendelhet. USB TÖLTŐ ÉS ADATKÁBEL MICRO USB és még 2termék közül választhat a kategóriában. Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját. FONTOS: a csomagban csak egy csatlakozófej van, a termék nevében szereplő típusú.


Mágneses USB töltőkábel microUSB csatlakozóval. További, akár más. Funkció: Szinkron és töltő kábel. Elsődleges anyag: műanyag. Másodlagos anyag: gumi.


Hosszúság méret: 1. Home QPower USB töltő dokkoló 4A micro USB csatlakozóval és további prémium Villanyszerelési anyagok árgaranciával a Lumeneten! Rutinosak is lehetnénk már az USB töltő választásban, mégis megvesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.