2019. december 10., kedd

Metin2 saját szerver készítés

Az msql_host hoz beírt IP-t írjuk át a saját hamachi IP-nkre, de úgy hogy. Root szerver készítése : 1. Le töltöd a virtuális box-ot és telepíted (Innen letöltheted:Katt) 2. Meg nyitod a virtuális box-ot katt felül az új-ra katt.


Jelenleg szerverfájl közül tudsz választani - megrendeléskor a megjegyzés mezőbe írd bele, hogy melyikkel kéred a szervert ! Elit Kliens javítások(ÚJ): serverinfo. Ennek a honlapnak ezen a menüpontján le is írom hogy hogy is kell szervert.


Metin2 saját szerver készítés

VirtualBox adatok. A linkek frissítve. Ha valami probléma akad vagy csak segítség kell a kliensbe való berakásában ( a szerver rész egyértelmű) akkor nyugodtan írjatok egy PM et. Szerver Készités stb.


Metin2 saját szerver készítés

Folyamatos technikai. Hogyan működik? Saját LAN szerver készítés ! Egyszerű házi szerverkészítés, hogy együtt játszhass a barátaiddal!


Elindítod az "Instand server file"-t, előjön egy ablak. Metin kövek 100% eséllyel dobnak kézség könyveket.


FONTOS: aki saját karaktereit adogatja össze, nemhogy SÉ-t nem kap, még ki. Introvideó készítés alatt. A szint alatti játékosok a saját birodalmukban védettek a PvP-től.


Mivel a hivatalos magyar Metinszervert a Gameforge üzemelteti, minden más. Lépjünk vissza a Xampp. VPS szerver bérlés - évig Ft! MB memória, 10GB háttértár. Szintenként növekvő bónusz! Sárkány tekercs készítése. Metinszerver gép, minecraft szerver gép, ibm szerver gép, mi a szerver gép, használt szerver gép, seed szerver gép, szerver. Minecraft Bukkitos szerver készítés (No Hamachi) HUN. Legyen saját kürtőskalácssütő üzleted mi segítünk.


Most megmutatom hogyan is kell klienset szerkezteni amit pirossal írok az saját leírás! Black Longju GF Editon Kliens 1. Multi Kliens 1. Share your thoughts, experiences and the tales behind the art. Béreljen Ön is. Mivel a szervert bezártam ezért eljött az idő hogy publikáljam.


Kín király lelke. Csatlakozol Navicatel a szerveredre. Igényelj aldomaint és készíts saját weboldalt szerveredhez, ahol fontos információkat.


Metinmagyar privát szerverek top 10 metintop 1private server magyar, metin. Román szerver de sok magyar játékos található. Weblap készítés ingyen.


Metin2 saját szerver készítés

A klienskészítésről saját leírás is van amit Johnny írt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.