2019. december 24., kedd

Metin2 root szerverek

Mindenkit sok szeretettel Várok :D. A pvm szervernek pont az a lényege hogy max 2szorzó és fejlődés meg. Indította AidTheReal. Itt megtalálhattok mindent a privát szerverekről.


Szeró készítés,hamás-rootos szervereket írok fel,és még sok minden. Ingyenes MMORPG játék. Hoztam nektek egy újszerű pvp root szervert. Maximum szint: 130.


Fórum » Privát Szerverek » Külföldi Root szerverek. Már többször utaltam rá, de végül is senki sem jelezte vissza, hogy világos a dolog (és nem is találtam ilyen leírást) így hát tessék: Első lépésben. Ez azt jelenti, hogy mint a. Jó fórumozást kívánok nektek.


Nos ezzel kínszenvedés volt 20gigát lekapni. Később ez a menüpont még bővülni fog! Magyar Privát szerverek: metin2mester. Promote your own Root server to get more players.


Rengeteg hasznos információt találtok a metin szerverekről. Ez egy RooT szerver, ami annyit takar, hogy hamachi egyátalán nem kell hozá. ROOT pvp szeró ami magyar. Hamarosan induló szerver ! Kliensben serverinfo.


Metin2 root szerverek

ADATOK: MYSQL: Felhasználónév: root Jelszó: zaitsev. Alap karakter. Megemeltük a szorzókat!


Szerver hoszting - Webhoszting - VPS - CLOUD - Emelt díjas SMS - Tárhely - Domain - SSL - Játékszerver. Dedikált szerver bérlés. VPS szerver bérlés - évig Ft! MB memória, 10GB háttértár.


Adja meg az ablakban a szerver IP-jét, melyhez csatlakozni kíván, illetve a kívánt portot, ha az alapértelmezett nem megfelelő. Ha az alábbi üzenetet kapja.


I will show you how to make your Metinprivate server to work without. Advertise your private server here. By iyipvp, January 3. For ymir files, you.


Server Private Romanesc lvl 2pvp pvm fun No mo no, Root Servers. MetinLion nuevo servidor de metinen espaol pvm pvp eleveo fluido. MetinP Server Liste MetinPserver - was ist das?


Metin2 root szerverek

DarkLanMtoldala,regisztráljatok és gyertek játszani ! Pentru mai multe detalii, vă așteptăm! FutureStyle metinpserver Deutscher metinPrivat server mit geilen. Sziasztok itt root szervereket találtok minden országból :) Nem én írtam helyesírási.


Az Olderanévre hallgató Metinprivát szerver weboldala. A készítők célja, egy világ megteremtése ahol hibák és egyéb zavaró tényezők nélkül élvezhetitek.


Metin2 root szerverek

Servere Private Metin, Server Root si multe altele Metin Pvp Server. Hali ma is karbantartás van? Köszi a segítséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.