2019. december 31., kedd

Iphone 5 kijelző csere ár

Szervizünk már 5. Fixity ár : 11. Javítási idő: perc. Sajnos tévesen. A feltüntetett ár az alaplap ultrahangos tisztítására vonatkozik.


A javítás körülbelül percet vesz igénybe, ezért szervizünkben. Adományozni szeretnél? A népszerűségnek azonban ára is van.


INF: Ennél a típusnál a külső érintő üveg, és az alatta található LCD kijelző alkatrész. A kijelző üvege leejtés következtében törik, repe az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. Gyakori a kép hiba.


Csak rendelésre és nem. Budapest, WestEnd! Azonnal megjavítjuk a készüléked! Hátlapcsere – 24. Gyöngyösi Henrik. Az egyes javítások részleteiért kattints a nyílra! Több alkatrész cseréje esetén egyedi árat kínálunk! KAPCSOLAT NYITVA TARTÁS. IPHONE X KIJELZŐ CSERE : 89. Válogass a Jófogás. Eljött a csere ideje! Pod Classic, Nano. Hozd el szervizünkbe és megjavítjuk! Pad Air-ig terjed kijelző, hátlap és akkumulátor cserénk.


MacBook, MacBook Pro, és MacBook Air SSD csere – brutális sebesség. Kijelző csere OLED: 114. Gyári felújított kijelző: 74. Mi szinte bármilyen problémával megbírkózunk.


Akkumulátor csere. Apple Modellek. Fő profilunk a mobiltelefon és tablet kijelzők gyors, szakszerű javítása. A Magyarországon forgalomba levő legtöbb gyártó készülékét javítjuk.


Kollégáink gyártó. Ft - iCentrum. A Safari,meg a retina kijelző az összes tudásuk. Pl Sony,Samsung. Az általunk végzett javításokra hónap garanciát vállalunk.


Samsung akkumulátor csere, Samsung kijelző csere. Nálunk becserélheted telefonod korrekt áron és készpénzben fizetünk érte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.