2019. december 3., kedd

Ip3000 patron

Ip3000 patron

Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat. Nyomtatási szín: Magenta (bíbor). Csak arra vigyázz, hogy ne kelljen fejet cserélni benne (vacak utántöltött patron, vagy vacak minőségű papír miatt), mert akkor már nem olyan költség hatékony.


Ip3000 patron

Q-PRINT TINTAPATRON BCI3B BLACK. Szállítási és készlet információk. Elérhetőség: Érdeklődj az. Szavatosság: a jogszabályi előírások szerint. Jótállás: hónap és. FREE delivery over £ 30. Megbízható minőségű utángyártott tintapatron. Faragó Zsolt fazsi at boss. H, 14:58:CEST. Canon BCIPatron Black. HP CN047AE ECOPIXEL REMAN No. XL magenta utángyártott tintapatron. Hozzáadás a kívánságlistához. Azonnal elvihető. Raktáron: db. Bolti ár: 6Ft.


Ne érintse meg a FINE patron fém érintkezőit (A) és nyomtatófej-fúvókáját (B). Ha hozzáér ezekhez a részekhez, előfordulhat, hogy a nyomtató nem megfelelően. Típus Eredeti(1).


Ip3000 patron

Színe Fekete(1). Folyamatos tintapatron, ciss és tintaellátó rendszerek. BCI-6M Magenta ml. Tintapatron - Ink Cartridge 14ml sárga (Yellow), eredeti. Ft-ért vásárolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.