2019. december 25., szerda

Inkompetens

Az inkompetens szó jelentése illetéktelen, hozzá nem értő. Akkor használják, ha valakinek a nem tartozik a hatáskörébe, nem jogosult megtenni valamit, vagy. Kategória: Köznyelvi.


Eddig összesen javaslat érkezett erre a szóra, és hozzászólás. Ha arra érdemes, oszd meg másokkal! A lap eredeti címe. Illetéktelen, nem illetékes.


Szakmailag nem hozzáértő, járatlan. Szerkesztette: Lapoda Multimédia. Maradjon online a Kislexikonnal Mobilon és Tableten is. Inkompetens angolul és inkompetens kiejtése.


MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR. Szó vagy kifejezés beküldése a csoportba. Az oldal statisztikai és hirdetés megjelenési célból. Tartalomjegyzék.


Tudni illik ezeket a csapokat a VÍZNYOMÁS TARTJA ZÁRVA! Ha lecsökkented a nyomás, attól. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden.


Keresztanyu - Molnár Piroska vezeti az inkompetens csempészbagázst, és őt szeretjük. Nos, talán nem zagyvaság, de bőven ráfér a fejlesztés. Latin eredetű szó. Vallásos meggyőződések és térítés.


Az ábrán eleve éreztetni szerettük. Ilyen probléma a "menekültkérdés", amelyben " inkompetens, tanácstalan benyomást keltünk", mert "Brüsszelből várjuk a megoldást", amely azonban "nem fog.


Mindig szemben a józan ésszel és a szakmai érvekkel – írhatnánk le a nyomorult magyar ellenzék viselkedését a. Amikor a szakmát megpróbálja felülírni a politika, valahogy mindig veszítünk. Előtérbe kerülnek az egyéni, főorvosbárói lobbi érdekek, miközben a betegek. Online magyar német. Elüldözött sztárok, elbaltázott költözés és teljes inkompetencia - az NFL legrosszabban menedzselt csapatai.


Magyar értelmező szótár: inkompetens szó jelentése és értelmezése - Egyéb szótár - szojelentese. MiMi az útmutató tudástár.


Inkompetens

Milliós kereset a politikusnak, akik ismételten teljesen haszontalannak bizonyultak - mi értelme van, hogy nálunk csak és. Cervix- inkompetencia kezelésére. A Shirodkar szerinti.


Ha tovább gondoljuk mindezt feltűnhet, hogy az inkompetens emberek gyakran nem rendelkeznek azon képességgel, hogy felismerjék, amit. Video – miért lesz annyi férfiból inkompetens vezető – vezetőképzés. Amilyen mértékben inkompetens, olyan mértékben pusztul el. Medlemsstaterna skall införa processer och förfaranden för opartisk undersökning av rapporterade fall av inkompetens, handlande eller underlåtelse, som kan.


Inkompetens

Many translated example sentences containing " inkompetens " – English- Swedish dictionary and search engine for English translations. Segítséget kérni nem egyenlő azzal, hogy inkompetens, agyi nyomorék vagyok. Mégis próbálunk megoldani mindent egyedül.


Ha valaki őszintén belátja, hogy. Az egészségügy és az inkompetens kormány. Ezért mondanak fel a munkavállalók.


A távozó munkavállalók százalékban a rossz főnököt nevezik meg, mint. Hős volt az olasz buszbaleset sofőrje, vagy inkompetens ? Enrico Letta olasz miniszterelnök jelenlétében gyászszertartást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.