2019. november 21., csütörtök

Idokep pecs

Vasárnapra dél felől vastagabb felhőtakaró húzódik fölénk, és délelőtti óráktól kezdve a déli, délnyugati tájakon ismét várható havazás. Melegfront érkezik - Kedden nyugat felől melegfront érkezik, eleinte helyenként nyugaton, majd többségében az északi és a Dunától keletre eső tájakon. Naposabb csütörtök.


Részletek &gt. Pécs közelében. Mit vegyek fel holnap? Utolsó mérés: ma 19:24. Hőmérséklet: Embedded Image °C. Szűrt napsütés, néhány kis felhő vándorol a kék égen, fok, tavaszias idő. Havazott reggel a Mecsekben. Futó zápor zavarhatja meg a nyári időt. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Aktuális és óránkénti előrejelzés, hő, szél, felhőtérkép, radarkép. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. The Weather Channel oldalán.


Országos előrejelzés. May Pénteken erősen felhős, borult lesz az ég, főként nyugaton és délen eshet, északon pedig egy-egy zápor, a hegyekben hózápor is kialakulhat. Milyen idő lesz? Időjárás előrejelzés, meteorológia Pártai Lucia és †Aigner Szilárd cégétől.


Idokep pecs

Sőt, az idokep. Ljubljana felé vezető autópályán is legfeljebb lépésben tudott haladni a forgalom. Településválasztó. A kép forrása: idokep.


Hozzáteszik azonban, hogy nem teljes teliholdat csodálhatunk meg vasárnap, mivel a sápadt égitest már nagyjából. Marybluefotója idokep -nagykereki1.


Nagykereki - Fotó: djkissmrt idokep - nagyklementina. Nyomj egy lájkot, ha ennek ellenére. Idõkép elõrejelzés (Alternatív: Metnet kétnapos elõrejelzés). Hazánkban hullott csapadék (Forrás: Idõkép ). Időkép Találkozó (Kisköre) I. Idén június 15-én.


Idokep pecs

Böngésszen a legfrissebb pécsi állások és munkák között a. Két borjúfóka, Bonifác és. Szombaton még várhatóak elszórtan. A meteorológiai portál az. Galléria megnyitása.


Idokep pecs

Riasztási szint: Egészségügyi határérték. Magyarország Online.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.