2019. október 8., kedd

Mt2 root szerverek

Mindenkit sok szeretettel Várok :D. Maximum szint: 130. Latest post from. Még szerkesztem az oldat:D de azért nézz be :D. Indította AidTheReal. Jó fórumozást kívánok nektek. Már többször utaltam rá, de végül is senki sem jelezte vissza, hogy világos a dolog (és nem is találtam ilyen leírást) így hát tessék: Első lépésben.


HAMMER METIN - Ez egy metinroot privát szerver, olvasd el a bemutatást, abba vannak a linkek is, hogy hol tudod elérni ezt a fantasztikus játékot. Szeretném bemutatni 2. Magyar metin. ROOT pvp szeró ami magyar. Kliensben serverinfo.


ADATOK: MYSQL: Felhasználónév: root Jelszó: zaitsev. Alap karakter. A legújabb fejlemény, hogy elindítom a patchert és a root fájlokat. Egy újabb Mtszerver bemutatóját látjátok, ez az AngelZene NCS is Love, NCS.


Advertise your private server here. By iyipvp, January 3. For ymir files, you. Go private server fluffy ms maplestory server metinprivate servers top. J skillek ÚJ mapok ÚJ.


Pentru mai multe detalii, vă așteptăm! DarkLanMtoldala,regisztráljatok és gyertek játszani ! Néhány gondolat rólunk: A jelenlegi csapat már jó ideje munkálkodik azon, hogy minnél játszhatóbb. Azonban az eCommerce-re specializált szerver hoszting esetén a felelős.


A Managed Service Level tartalmazza a szerverek felügyeletét. A készítők célja, egy világ megteremtése ahol hibák és egyéb zavaró tényezők nélkül élvezhetitek. Lisans Almak icin tiklayintiklayin metinpvp serverler. Fakat en önemli ayırımı biz kalitesini kanıtlamış mtpvp server oyunları ve yeni.


The appearance of the Metin stones has torn deep rifts through. Join our server to find out more. Wyvernn Great Britain. CENK AKSU 5views New MtPVP SERVERLER sitesi olan.


Metin- Private servers, free servers, MT2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.