2019. október 23., szerda

Ide csatlakozós dvd író

Alkatrész, kiegészítő. Budapest, III. Szállítással is kérheted. LG SuperMulti DVD író SATA csatlakozó asztali gépbe GH22NS30.


Ide csatlakozós dvd író

Optikai meghajtó vastagsága: Slim (1mm), Háttértároló típusa: DVD író, Csatlakozó : IDE. Beleraktam egy sony sata-s dvd írót, első blikkre megy,support cd-t beolvassa,és. Ilyet: mindkét végén alaplapi csatlakozó (ami rámegy az tűre).


Master: IBM vinyó(oprendszerrel) Slave: Msi író, Secondary Master: Pioneer Dvd író Slave. Meghalt az optikai meghajtóm és már csak SATA csatlakozós dvd írót tudtam venni. IDE kábelt használnak.


A probléma itt kezdődik. LG GH24NSDSATA fekete OEM DVD író most csak: Ft. Fontos az, hogy legyen DVD - író a laptopban? A felhő tárhelyek tartalmát pedig bármilyen, a netre csatlakozó eszközről elérhete legyen.


Mai gépekben már SATA meghajtók vannak. SATA adatkábelek beszerelése egyszerű, mivel egy vezetékhez csak egy.


Ide csatlakozós dvd író

Hasonlítsa össze a weboldalon a Ide sata adapter árakat, találja meg a legjobb. Külső raktáron. Ez a hirdetés már lehet, hogy elavult, mivel több mint napja adták fel.


Lg multi dvd író ide csatlakozós - hasznaltcuccok. Típus, DVD író. Egyszerű összehasonlítás a belső és külső DVD - író. Belső égők nem hordozható, de olcsóbb.


Információ kéréséért kattintson ide. Gondolom bármely márkájú laptopba való író alkalmas a tiedbe. Az alaplapodon lévő a fekete csatlakozó a primary, a kék a secondary. Laptopokba való DVD író Garanciával.


Személyes átvétel esetén ingyenes beépítés. Az olvasás és az írás folyamata sokkal vidámabban fog menni. FIGYELEM: Ez a DVD felvevőkészülék lézerrendszert alkalmaz. Ide SCART csatlakozóval rendelkező televíziót csatlakoztathat.


Pécsen vagy Dombóváron. Egyéb esetben marad a posta. Jelenlegi ára. Minden lemezhez két író -olvasó fej tartozik, egyik a lemez felett, a másik alatta van.


Ide csatlakozós dvd író

A múltkor boncolt Philips DVD író n még csak fele ennyi ábrácska volt. A DV csatlakozó azért jó, mert mindenféle jelátalakítgatás nélkül, közvetlenül. Keresés - Gyúrósok ide ! DVD író S-ATA -belső - Optikai és adatkazetta meghajtó - HARDVER -Zóna.


Az új Philips DVD írók vásárlói kedvenc mozgóképeiket jó minőségű. Windows és a. CD- vagy DVD - író programokat telepít vagy távolít el. Shop with confidence on eBay!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.