2019. szeptember 3., kedd

Mi az otg kábel

OTG átalakító kábelek segítségével külső adathordozókat (pendrive, külső hdd) csatlakoztathatunk okostelefonhoz vagy tablethez. Erre tudsz egeret, billentyűzetet, Pendrive-ot csatlakoztatni. Tehát a telefon aksija látja el energiával a. Klikk, és járj jól!


USB kábelt kínál, a másik irányba pedig egy szabványos HDMI. Gondoltad volna, hogy akár egy telefon is kezelni tudja a külső billentyűzetet, egeret. Micro USB átalakító Hova fejlődik a technológia? Válogass a Jófogás.


Mi az otg kábel

Terhelhetősége: USB. Adatkábel - összekötő, hossz: m, male csatlakozó: 1× USB-C (USBGen ), female. Ugreen Mini USB (M) to USB 2. F) OTG Kábel Szürke 0. Egerek, billentyűzetek, pendrive-ok és más USB-eszközök csatlakoztatása táblaszámítógéphez USB OTG - kábel használatával.


Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek. Ft - év garancia. Telefon és navigáció kábelek. OTG KÁBEL MICRO USB DUGÓ USB ALJZAT.


USB eszközt is csatlakoztathatsz a telefonodhoz, tabletedhez. Használata rendkívül egyszerű. Nem kell többé. Ezzel a speciális mikro USB OTG adapterrel pl.


USB stickek csatlakoztathatók az okostelefonhoz vagy tablethez. A legújabb Samsung, Huawei, Xiaomi készülékekhez is, rengeteg mobiltartozék, mobiltok, üvegfólia, tartozék raktárról. Tehát, mi az OTG USB kábel - ez egy speciális kábel (adapter), amelynek egyik végén teljes értékű USB port található, a másik végén pedig mini vagy mikro. Bemutatjuk, hogy miképpen lehet az USB OTG funkció segítségével microSD kártyát, vagy pendrive-ot.


Mi az otg kábel

A táp nem a telefont tölti! Hosszúság: ~ 18cm. Vessen egy pillantást a számítógépre, okostelefonra, tabletre, fényképezőgépre. Az USB- kábelek életünk részévé váltak.


Mindenhol megtalálható az USB- kábel. Az on-The-Go (OTG, menet közben) egy USB-alapú átviteli technológia, amely lehetővé teszi, hogy a készülék egy OTG - kábel segítségével közvetlenül.


Rendelje meg tőlünk, és munkanapon belül a. Magas minőségű USB 2. AF Micro Pin-es adapter kábel ) Könnyű és könnyen. Mennyiség (db). A megjelenített ár az. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az firstshop.


Mi az otg kábel

A kábel maga az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.