2019. szeptember 20., péntek

Hdmi dvi kábel

HDMI - DVI átalakító. A kábel a két legnépszerűbb digitális csatlakozó között teremt kapcsolatot. Használható, vegye figyelembe, hogy a DVI kizárólag videó. A célra tökéletes.


Kábelhossz : m. Jogi megjegyzések: Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Acer ED242QRAbidpx Ívelt LED monitor, 23.


Hdmi dvi kábel

Forgalmazza eMAG. Aranyozott csatlakozók. Mhz sávszélesség. A DVI a legtöbb esetben hangot nem továbbít. DVI monitor vagy projektor és a személyi. Tovább a kosárhoz. Ne feledje, hogy a DVI- csatlakozón csak. A DVI interfésszel felszerelt DVD lejátszókat, vagy. Digitális DVI bemenettel. Megzavarodott a mai napig elérhető videokábelek ? Felhasználás, Összekötő. Teljes Specifikáció. Vásároljon online az RS-nél. Azonnali elérhetőség.


Hdmi dvi kábel

Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Kép minőségileg, vagy másfajta különbség, van a kétfajta kábel között ? Monitor vásárlása miatt. Széles körben alkalmazhatod otthoni eszközeidhez. Nincs szükséged driverek telepítésére, a kábel enélkül is működik.


Eredmény szűrése. Raktáron Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető. Kiegészítő termékek. Laptop és kiegészítők. Csatlakozók kábelek, Orfeusz Műszaki Webáruház. Budapest, XII. DVI -A 24pin male - VGA 15pin female adapter. USB kábel lehet. Cégünk csak viszonteladókat szolgál ki! Az árak felől kérjük érdeklődjön az értékesítési partnereinknél! Töltő, töltőkábel és egyéb kábel Akciók.


Hdmi dvi kábel

Ft Nettó ár: 1. A termék paraméterei és képe tájékoztató jellegűek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.