2019. július 23., kedd

Logitech k360 wireless billentyűzet hun

Logitech k360 wireless billentyűzet hun

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Logitech Billentyűzet boltok, képek. Vezeték nélküli. Tökéletes választás laptopjához. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Kisméretű kényelem laptopjához A megszokott billentyűelrendezés mellett nagyobb. A billentyűzet. Kényelem kis méretben. Garancia: hónap. A termék pillanatnyilag. Ft-os áron elérhető. Termék helye: Budapest.


Logitech k360 wireless billentyűzet hun

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az focuscamera. Leírás: Jóval kisebb kialakítás, azonos billentyűkkel Ez a kisméretű billentyűzet megközelítőleg 36%-kal kisebb a szabványos billentyűzeteknél, mégis minden. USB, Cordless, Black, GER.


Válogass a Jófogás. Kifejezetten kényelmes és tetszetősen kisméretű vezeték nélküli. Szállítási idő: Rendeléstől számított maximum nap után átvehető.


Power-packed Hosszú üzemidő A hároméves elemélettartamnak köszönhetően akár meg is feledkezhet arról, hogy a billent. Miskolc ( Borsod-Abaúj-Zemplén ). Egér ( Mouse ). Wireless Magyar HU. Kedves Vásárlóink!


Ez az oldal nem WEBÁRUHÁZ ! Itt vásárlásra, szerződéskötésre nincs lehetőség! Látogassa meg Novashop. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően nem kell többé zavaró. A fent látható kép némely esetben illusztráció.


Logitech k360 wireless billentyűzet hun

A KERESETT TERMÉK. Helytakarékos kivitelének és megszokott kiosztásának köszönhetően kifejezetten kényelmes és tetszetősen kisméretű. Az oldal karbantartás alatt. Vásároljon most és gyűjtse be a Cashback-et!


Cooler Master STORM Suppressor ( HUN ). Köszöntjük Önt ! Az üzletben található készlet és ár eltérhet a webshopban találhatótól! Kérdezd szakemberünket. Csodálatosan kényelmes. A laptoppal vagy a netbookkal kényelmesebben dolgozhat.


Software Support.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.