2019. június 18., kedd

Stereo erősítő eladó

Stereo erősítő eladó

Válogass a Jófogás. Vezüst színű high-end sztereó végfok eladó 2x200W – órája. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


KENWOOD KA-880SD sztereó nagy, nehéz erősítő olcsón! Igényes, erős hang jellemzi! Termék helye: Magyarország. Pioneer SX-9tipusú rádióerösítő, működőképesen eladó.


A tuneren nincs stereo. Pioneer sztereó hifi integrált retró erősítő A-fotó. Olcsó új eladó és használt Sztereo erősítő eladó. Eladó Sztereó erősítők.


Stereo erősítő eladó

Elektroncsövek, elektroncső csöves erősítő csak a legigényesebbeknek. Cambridge Audio CXAFekete Sztereó Integrált Erősítő és DAC.


A rovaton belüli keresési feltételek: Sztereo Rádió Erősítő A keresett. Az erősítőt és az" eladót " is jó szívvel tudom ajánlani! Ez az erősítő nagyon régen az enyém volt, én egy úrtól vettem aki a meg elmondása.


Stereo erősítő eladó

Erősítők Rendelj online az eMAG webáruházból! Fedezd fel a nap. Yamaha R-S202D sztereó rádióerősítő, ezüst, 200W, Bluetooth.


Olcsó eladó új és használt eladó sony erősítő. Sony F335R sztereó erősítő, Sony távirányítójával és kábelével.


KRIBE sztereó csöves erősítő, elektroncsöves erősítő eladó. Kabelek: RCA, RCA audio, RCA -scart atalakito.


Fox Keverő- erősítő Erősítő Fox Powered Mixer csatornás az egyik csatora sztereó bemenet CD minőségű hangzás Szervíz háttérrel,vadonat új potikkal eladó. HiFi erősítő - 2. Jó állapotban lévő Sintron STEREO ErŐsÍtŐ. PIONEER SA4ERŐSÍTŐ SZÉP ÁLLAPOT HIBÁTLAN MŰKÖDÉSSEL GYÖNYÖRŰ HANGGAL OLCSÓN ELADÓ. Hibátlan állapotú Kenwood torony (rádiós erősítő, cdeck) eladó.


Varázslatos hangzás - vásárolj sztereó erősítőt nálunk. Prémium audio szaküzlet - minden termékünk kipróbálható. TA- FA50ES Sztereó Erősítő - Ritorno. Kef hangfal - apro.


THX SelectPlus prémium házimozi erősítő eladó. A sztereó erősítő az igényes otthoni zenehallgatás egyik alappillére. Az elmúlt évek házimozi őrülete háttérbe szorította a sztereózást, de mostanában ismét. GUPP csöves erősítő eladó.


A festék hibát a hátlapon fotóztam. Csak személyes átvétel. Ft Nettó ár: 7732Ft.


A gigász-família egyik tagja, nevezetesen az Xintegrált sztereó erősítő már Magyarországon is kipróbálható, az Aymara Kft. Hogy a jó hangzás se veszítsen erejéből, db A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.