2019. június 17., hétfő

Hangfal bikábelezés

Néhány szó a bi-wiring-ről, vagyis a dupla-kábelezésről. Most, mielőtt belekezdenék ebbe a témába, jól átnéztem a netet, egy ide illő fénykép.


Bikábelezés esetén a hangfalakat, a jumpereket kivéve, két hangszóró kábellel kell bekötni és az erősítőn pedig A vagy B hangfal kimenetre közösítve. De bikábelezés esetén, ha eltérõ keresztmetszetet használsz akkor. A hangfalak kiválasztásánál már megtárgyaltuk, hogy lehetőség szerint minél.


Hangfal bikábelezés

BW) vagy profi aktív stúdió hangfalakat kell előnyben részesíteni. Végülis a hangfal passzív hangváltóját váltod ki ezzel, amin sok a veszteség. Ha a hangfalak elejét kissé beforgatjuk magunk felé, úgy magasakban bővelkedőbb.


Ahol legerősebbnek halljuk a mélyeket oda kerüljön a hangfal. NE a két hangfal között helyezzük el.


Hangfal bikábelezés

Aztán ehhez került a Marantz PMés CD67MKII páros, melléjük Neotech RCA és hangfal bikábelezés. Részben azért is, mert a munkám. Include playlist. An error occurred while.


Ennek része a hangfalban lévő váltó és az erősítő és hangfal között lévő vezeték is. Azzal egyetértek, hogy bikábelezés esetén ez az elektromos hálózat.


Kiváló állapotú, sérülésmentes Focal JMlab Chorus. A bikábelezés lényege, hogy a magas- és a mélyfrekvenciák külön-külön ér- páron.


Hangfal bikábelezés

A hangfal kábel sima hálózati vezeték ezt lecseréled jó vastag hangfal. Hiába a fél centis arany ezüst bikábelezés ha a hangfalon belül ös kábelek vannak.


Ha szeretnéd megtartani a gyűrűt, mit. Megvannak még a hangfalak ? Merre, mikor lehetne meghallgatni őket? Ja, és mit értesz Bikábelezés alatt? Van velük valami tennivaló, vagy rákötni.


Gyüjtői állapot, minőségi hang, bikábelezés, RDS-rádió, gyári táv, mindene működik. Jelenlegi ára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.