2019. június 7., péntek

Genius hs 02b

A HS-02B mikrofonos fejhallgató zenéhez és online beszédhez ideális. Beépített hangerõszabályzóval rendelkezik. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Genius hs 02b

Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Egyszerű kivitele és könnyű kezelhetősége. Ft-ért a tiéd lehet. Nézd meg oldalunkon most. Frekvenciatartomány: Hz – 20K Hz. Kábelhossz: m. Csatlakozó: mm jack. Belépő szintű, fejpántos, mikrofonos. A kábelen hangero szabályozó található. A számítógéphez két 5mm-es jack dugóval kapcsolódik. Gyártó: GENIUS. Garancia: hónap. Elérhetőség: kifutott termék. Kisméretű, helytakarékos, ideális mobil eszközökhöz is. Ft - év garancia. Műszaki adatok.


Genius hs 02b

Tipus, Irodai, Ideális online kommunikációhoz, zenehallgatáshoz vagy játékokhoz. Szín, Fekete-Lila. Online Áruhitel.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről! Cikkszám: COR-GEFHM02B.


Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! Genius HS - 02B fülpárna. Szállítási idő: munkanap. Hozzáadás a kedvencekhez.


Oldalunk sütiket használ, amelyek elengedhetetlenek a webshop működéséhez. Megtekintve: 176. Olvassa el ÁSZF-ünket és Adatkezelési tájékoztatónkat! GENIUS Fejhallgató HS - 02B, 5mm Jack.


Vezetékes, 20Hz-20KHz, 2m, jack csatlakozás 2x. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek. Availability: In Stock.


Jack5mm: Igen, Alap szín: Fekete-lila, Hangerő szabályzó: Igen, Kompatibilitás: PC.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.