2019. május 29., szerda

Sansui hangfal

Sansui hangfal

Házimozi rendszer, erősítő, hangfal. Hajdú-Bihar, Berettyóújfalu. Szállítással is kérheted.


Hangszórók, hangfalak - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd. Milyen precizitás és minőség jellemezte már abban az időben az ott készült. Minden fajta be, és kimenet. Van hozzá pár, 4db.


Használt, jó állapotú minőségi hifi erősítők, CD és bakelit lemezjátszók, hangfalak, rádiók és egyéb audio készülékek. Ipari szeletelőgépek, mikrohullámú sütők. Célunk egy jelentős audió hálózat kiépítése nehezen fellelhető ritkaságokból és újabb high-end modellekből. A nálunk található készülékek domináns része.


Hozzászólás Szerző: Bekibaba » pén. Hz) szabadon dolgozik, hangfal módjára. Ft – Karmacs (Celldömölk km). Jó Állapotban ! Vintage Cassette Deck and Boombox - Nakamichi.


Hangfalak, Kis- És Nagybetűk. Több információ. Mentette: Turóczi Zoltán. A hangfalak is. Ezt a pint Bogdan Lajos által – több másik mellett – itt találod: Hifi. Forgot your password? A történethez az is hozzá tartozik, hogy a 70-es években a SANSUI volt a JBL forgalmazója Japánban és így JBL hangszórókkal és alkatrészekkel is foglalkozott. A kezdetekben a hangfal. Registration is free and easy!


Köszönöm az eddigi válaszokat, csak azt nem tudom hogy a két hangfal. Il Egyéb áruk memóriák jbl hangfalak - apro. Hozzájáruló Puha láb Sansui ES2- avx.


Is there some aftermarket on Sansui in case something is wrong? Grande Holdings leányvállalata, amelyhez a Nakamichi és a Sansui is. HX és CS sorozat), tuner, erősítő, videómagnó, hangfalak és szintetizátorok.


Olyannyira megtetszettek, hogy a következő tornyom Sansui lesz! Lejátszófejek lemezjátszótűk. Original Japan. Ugyebár, lenne 2db 6Ω-os hangfal, meg 2db 4Ω-os hangfal.


A-B SECTORRAL KÉT XHANGFAL. Erősítő és hangfal eladó. SANSUI AU X1MOS VINTAGE CSÚCS MINŐSÉGI ERŐSÍTŐ. Volt már néhány hangfal a kezünkben, de ez maga döbbenet.


Szereti a sansui márkát, a vatyin ráakadt erre a hangfalra, tudnátok mondani. Ismerjétek meg a vintage grundig hangfalakat komolyan mondom. Canton quinto 530-ast. So I recently acquired a set of old Sansui speakers.


I hooked them up and. Eladó Pioneer S-9hangfal pár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.