2019. május 22., szerda

Lg egér

Gyártó: LG Modell: LSM-100. A világ első egérszkennere. LG LSM-1szkenner- egér. Játékhoz tervezett egerek. Egér specifikáció. MX Master Mouse Galmour LG Image. Kattints és vásárolj kedvező áron – LG billentyűzet, egér árak – Válogass számos egér bolt kínálatából – Szűkítsd tovább keresésed: Thomson. Kínálatunkban számítógépes egerek széles választékával várunk.


Legyen szükséged akár vezeték nélküli egérre, vezetékes egérre (usb egér ), optikai egérre. Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról.


Fedezd fel széles lg tv-hez billentyűzet kínálatunkat! Okos távírányító Smart tv-hez, Laptophoz, PC-hez,, egér funkcióval. Extra: Beépített scanner - Csatlakozás típusa.


Smart Remote for LGTV finally launches for Android! Egy stílusos és strapabíró egér. Most már csak reagálnod kell egy rendkívül érzékeny és ergonomikus játékos egérrel. A kiváló minőségű.


Lg egér

Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Az egér használatával mozgatható a kurzor a TV-képernyőn, és ezzel választható. Javasoljuk, hogy olyan terméket használjon, amelynek az LG TV- kkel való.


Telefon típus: LG. Kompatibilitás: K8. Kategória: Szilikon hátlap tok. Anyag: Szilikon. Hasonló termékek. Típus: Mickey egér. LG Flatron Cyber Mose Optikai egér. Galéria megtekintése1. Garancia év. Vezetéknélküli egerek. Bármilyen jellegű számítástechnikai termékkekkel kapcsolatos kérdésével keressen bennünket! Milyen vezeték nélküli egeret vegyek?


Bemutató: LG szkenner- egér - Kipróbáltuk, hogy mit tud az egereket a kéziszkennerekkel vegyítő LSM-100-as eszköz. Ha már párosítva van az egér egy másik készülékkel, először meg kell szakítani azt, hogy párosítani tudjuk az új. Személyre szabhatjuk az egér beállítás preferenciánkat is.


GB Operációs Rendszer : WinProfes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.