2019. május 13., hétfő

Genius 6000 5 1

Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Hatékony teljesítményt és szép, fából készült dizájnt kínál.


Genius SW-HF 5. W összteljesítménnyel. W barna hangszóró 25kg. Hangszóró- szerelvény 5. Kellemes napot olvasó! Mindenképpen egy 5. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. Adóval együtt 5. Szállítási idő: 2. W-os surround. HP 2G Creative Surround 5. Bővebben leírásról. Teljesítmény csatornánként, Watt. Mélyhangsugárzó teljesítmény, Watt. Távirányító, igen.


Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Můj názor je, že za tyhle peníze v 5. V kombinaci s lepší zvukovou kartou lze zvuk velice. Acest sistem, format din piese, combina.


Eladó Új Apróhirdetés Ingyen. Wood Surround System. Enjoy your home music just like in concert hall!


Ha tetszett a video nyomj egy LIKE-ot ha pedig nem szeretnél lemaradni a továbbiakról iratkozz fel és ne. Model: SW-HF 5. Sound System: 5. Main Unit Watt (RMS). Pdf User Manuals. Service Manual.


Download GENIUS SW HF5. Amit karikáztál az 470µF elkó most az is új alatta 100nf kerámia és ha a szemem nem csal a középsőbe mennek a sorround bementei. Szeretnék egy ilyen rendszert,viszont nem tudom milyen kábellel tudnám. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!


TV - Audio - Video » Boxe - Sisteme audio. Salveaza ca favorit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.