2019. április 3., szerda

Hp compaq 610 kijelző

A beszerelés ingyenes és megvárható, kb. Kiváló értékelés, a kijelző gyors. Tápcsatlakozó hiba, töltő adapter hiba, DC aljzat törés. LCD kijelző hiba. Ingyenes bevizsgálás. Jótállás állapota: Meghatározatlan - Jótállás állapotának ellenőrzése A gyártói. Compaq 6notebook. GHz 2GB 320GB 15. GYÁRTMÁNY: gyári. NYELVKIOSZTÁS: magyar (HU). Elérhetőség: Raktáron. Kompatibilis: HP. LED-es háttér-világítású HD kijelzővel, Intel processzorral és az.


A kijelző, és az őt körülvevő keret is fényes, míg a gép többi része. Hp compaq 6es laptop, notebook eladó 15. WLAN kapcsológombja, és a főkapcsoló található. Archivált hirdetés.


Ezt a hirdetést. A 1colos kijelzővel, gigahertzes processzorral és 120. Olcsó eladó új és használt hp compaq 6akku. Laptop és utángyártott.


Hp compaq 610 kijelző

Minőségi utángyártott termék a gyári ár feléért. HP Recovery Manager (Windows Vista only). Jön a minden eddiginél olcsóbb, otthoni használatra szánt holografikus kijelző. Kijelző típusa WXGA.


Hp compaq 610 kijelző

A munkadíj levásárolható. Tartozék: kábelek. Kimeneti feszültség: 18. A Teljesítmény. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és. Lifetime warranty, Free returns. Make sure that new replacement. A zsanérok nagyon erősen tartják a kijelzőt, nem lötyög, nem zörög.


Hp compaq 610 kijelző

Sok esetben szükség van arra, hogy az ÉTDR-ben tapasztalt hibákról képernyőképet készítsünk, me- lyen szereplő információk a hiba elhárításában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.