2019. április 10., szerda

Ganzuniv 3 eladó

GANZUNIV MÉRŐMŰSZER SOSEM HASZNÁLT! Lőrinci december 22. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Mérés tartomány: 0. Műszaki, elektronikai alkatrészek.


Ganzuniv 3 eladó

Győr-Moson-Sopron, Győrújbarát. Szállítással is kérheted. Koránál jobb állapotú de a fotókról ez felmérhető. A műszert teszteltem, és pontosan mér. Ganz Univ Analóg multiméter. Felújított (teljesen újszerű) év garanciával. Eladó motoros kameratartó. Adatok, Egyen, és váltakozó feszültség, és áram valamint ellenállás mérésére alkalmas. Esztétikai állapota a korának megfelően jó állapotú. Igényes műszer, pontos. Túláramvédelem.


Ganzuniv 3 eladó

Ganzunívés GanzunívElkelt! Használt, működőképes, a képen látható állapotban. Tesztelés a képek. Olcsó eladó új és használt deprez mérőműszer. UMAVO KÉZIMŰSZER. ELKIS MINI GENERÁTOR. Gyártási év ( évek). A, illetve a 1uA -es méréshatár nem működik. Külön biztosíték van nekik vagy a sönt megy. Keresek eladó homálymérőt! Gondolom ennyit azért nem ér használtan. Impulzusarány -szorzás elvén működő programozható tópegység.


Ganzuniv 3 eladó

Gyulán, háromszobás, OTP-s öröklakás eladó. A fent írt multiméter eladósorba került. Az aukció tárgya a licit végéig eladó. Ha van ilyen elado cucc irj, vagy telefonalj.


Csatlakozás közvetlenül a sínre történik a „világítási elosztó szekrény 3. A nemzetközi mértékegységrendszer alapjai. Ft (kalibrálva is). VÉ-Univerzál érintésvédelmi mérőműszer (felújított, kalibrálva is) 62.


TX-multitester. Motoros cuccban 1kg megvagyok, kis lánckerék -as váltóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.