2019. április 5., péntek

Fsp 550w

Ventilátor mérete, 1mm. Innovatív technológiákkal és prémium. Fő tulajdonságok. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Fsp 550w

A RAIDER II sorozat PLUS Silver tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy megfeleljen a gamerek igényeinek. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Garancia: Hónap.


Fsp 550w

Ft - év garancia. A termék pillanatnyilag nem elérhető! Fogyasztás, 5W. Ft- os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. Termékkód: HGD 550. FSP Hydro GD 550W. Jelenleg nem elérhető. Ez a termék jelenleg nem rendelhető. A fent látható kép illusztráció. Cikkszám: HGE-. Mindkettő teljes mértékben megfelel az SFX12V V3. Eladó a címben említett tápegység. Aktív pfc-s, - Harisnyázott kábelek, nagyon halk.


Online Áruhitel, év garanciával. A Raider az enyém, és szinte napra pontosan évet bírt ki. A Chifi pedig. SATA csatlakozó, db. Teljesítmény, 5watt. Molex csatlakozó, db. Webshop árakat kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre és a visszaigazoláskor megadott időponttól tudjuk biztosítani! Moduláris, Nem. Gyártói cikkszám: HYDRO GE 550W. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Idegen azonosító: HGD 550.


Fsp 550w

Rendelhető - napon belül az Ön otthonában. Zajszint maximum: dBA. Típus: ATX 12V V2. PFC típus: Aktív. Alaplapi tűs. Szállítási idő: munkanap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.