2019. március 29., péntek

Logitech k800 hu

Wireless Illuminated Keyboard K8. Logitech K8Illuminated wless fekete HUN billentyűzet. Az elegáns, kényelmes billentyűzettel igazi élmény a gépelés, éjjel és nappal egyaránt.


Sötétben is használható Bármikor dolgozhat vagy. MAG-nál Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit.


Világító billentyűk, 1gomb, vezeték nélküli (rádiós), internet és multimédia billentyűk, Unifying, HUN Nyelv: Magyar, Formátum: Slim, Alap szín: Fekete, termék. Gyártó, Logitech. Csatlakozó típusa, USB. Billentyűzet típusa.


Cikkszám: KEYLOK800HUN. Garancia: hónap. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media.


Mivel a K8Logitech. Sajnos azonban még egyáltalán nem találkoztam semelyik üzletben sem vele. Ft-os áron elérhető.


Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Vezeték nélküli, Vezeték nélküli.


Termék: Illuminated K800. Ez a termék már nem rendelhető! Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem. Számítástechnikai alkatrészek széles választéka az iWay. Várjuk folyamatos akcióinkkal és kedvező. Nyelv: angol Csuklótámasz: igen Háttér-világítás: igen. Az oldal karbantartás alatt. HU sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a Web-áruház funkcióinak. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


USB, Cordless, Black, GER. Ft – Debrecen (Hajdú-Bihar megye). Csak magyar kiosztású érdekel! Már vezeték nélküli kivitelben is elérhető a világító billentyűzet. Megye november 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.