2019. március 26., kedd

Jamo studio 180 eladó

Jamo Studio 120. Tudsz valamit ABnormal-ról, hogy mi a fenét akar tőlem? Pici hibáját fotóztam. Postázás megoldható. Vaterafutárral,két csomagban. A hangfal használt, de tökéletesen működik. A behorpadt hangszóró dombokon kívül nincs. Fedezd fel széles jamo studio 1kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Volt is most egy komplett szett eladó. Nem volt vészes az ára. Nekem tini koromban volt egy Studio 1nevű rettenet. Pár hét után már nem.


Fórum, tech, közösség, cikk, blog. Oroszlány december 04. INAKTÍV HIRDETÉS. LEJÁRT HIRDETÉS ! JAMO Studio 1hangfalpár. Jubileumi lett a videó. Tökéletes hangzással, a takaró szövetek nem szakadtak. Kustom hangfal pár eladó. Piscator ClassicsMagán. Hangfalszettek, frontsugárzók, mélysugárzók. A studio 1-rol nem állitanám, h kurwajo lenne, inkább csak épp. Itt a cuccom eladó, dugd fel magadnak, és lássuk mire viszik együtt. Eladó zenekari hangfal!


Aláírás, "Wherever you go - go with all your heart. Bátran ajánlom be kell sétálni az üzletbe segítőkész eladók várnak hallgasd meg. Megkímélt állapotban! Woofer: (mm) 225.


Midrange: (mm) 100. Költözéskor az egyik hangfal előlapja elveszett, és a sarka. Dealry eredmények, RS-TR 373MTechnics deck eladó. Magnat Monitor 2bassreflex hangfal pár 1Watt db.


DYNACORD AM aktív hangfal 2db eladó. Az ár párban értendő! Csere köszönöm nem. Btw az elado szerint ez mar felig 1. Use Hifi Shark to monitor pricing and global availability.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.