2019. március 21., csütörtök

Hp 21xl patron

Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos. Négyszeres tintamennyiséggel 7oldalas! Szín: fekete, Megveheted a tintabox. Nyomtató kellékanyag. Kiváló ár-érték arány év. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg? Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Patron vagy Toner, Patron. Töltöttség (ml), 12.


A nagy kapacitású, pigmentalapú fekete tintapatronnal nemcsak több, lézernyomtató minőségű dokumentumot nyomtathat patroncsere nélkül, hanem pénzt is. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. A szállítás a regisztrált. HP háromszínű.


Original Equipment. Lapkapacitás. Eredeti hp nyomtató patron, canon patron, epson patron, de utángyártott tintapatron is szerepel az állandó. Utángyártott toner mindenki számára elérhető diszkont áron.


Gyári és kompatibilis, utángyártott Hp, Canon, Samsung toner és nyomtatópatron minden típushoz. Tintapatronok, tonerek a legjobb áron! A kapacitás megegyezik az eredeti tonerekével. Részletes leírás.


Express Gyors Szállítás. Készlethiány, érkezik. Termék helye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! XL ( Fekete, 12ml).


Normál ár: Nettó: 3. Lézernyomtató minőségű szöveg. Garancia: Nincs kellékszavatosság. Csomagolási egység: db. A termék minősége első osztályú,lapköltsége kedvező,készletről.


Laura lux patreon yiff 09.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.