2019. március 12., kedd

Földhurok kábel

Földhurok leválasztó Galvanikus leválasztó. A koax kábel megszakításával iktatjuk a rendszerbe, akárcsak a villámvédőt. Feszültséget nem.


Búgott az erősítő, kiderítettem, hogy az TV antenna kábel okozza a földhurkot, ezzel a leválasztóval. Az ilyen csatlakozások gyakran szikráznak, képhibákat és hanghibákat okozhatnak.


A földhurok leválasztó DC szempontból a koaxiális kábel külső és belső. Leválasztja a külső áramkört a beltéri hálózati áramkörtől kábeltévés és DVB-T rendszerekben. Kábel TV földhurok leválasztására.


A TV hang zúgására szikrázásra és az áramütés elkerülésére alkalmas eszköz. Drágák, Olcsók. Nehogy véletlen elvágjuk a kábelt. Fí relé esetén ő ezt azonnal észre veszi, mert a fázison befolyt áram egy része a földbe távozik, így nem fog.


MEGOLDVA), Üdv mindenkinek! Vettem egy új tv-t amit szeretnék rákötni az erősítőmre,ami össze. Fedezd fel széles tv földhurok kábel kínálatunkat! F csatlakozóval.


Fogyasztói ár: 4Ft Nettó ár: 1Ft. Mennyiség: Leírás. Frekvencia átvitel. Include playlist. An error occurred while. Nagyobb rendszereken belül az antenna kábelhálózat egyes részei közötti potenciálkülönbség léphet fel, túlfeszültség léphet fel és ilyenkor szikrázás, vagy. Az induktív áramhurok egy speciális formája, amikor az áram anélkül. RENDELJE MEG MOST EGY KATTINTÁSSAL! Termék megrendelés. Hasonló termékek.


Univerzális földhurok leválasztó Csatlakozók Valamennyi kameránkhoz használható. Kamera és Digitális Videó Rögzítő oldalon is használható.


Ha csak egy televízió van a renszerben, célszerűbb az előre szerelt változatot választani, míg ha a kábel kétfelé ágazik, pl. Szűrési feltételek törlése. Azonos területen elhelyezett kamerák.


Mint ahogy a kábel neve is utal rá, szerkezete lényegét (koaxiális: azonos tengelyen nyugvó). Videojel átvitele földhurok leválasztással, UTP- kábelen.


Ilyen esetben egy kis adaptert, kábel TV földhurok leválasztót célszerű beszerezni. Egyszerűen be kell tenni a TV antenna bemenete és a. Dahua PFM7földhurok leválasztó HDCVI rendszerekhez. A vásárlás után járó pontok: Ft.


ELECTRICO, AC tápcsatlakozók és aljzatok, kábel png 565x535px 211. PC áramúton záródik egy földhurok. Elég körülményes lehet a megszakítása, esetleg a kábel föld erébe egy néhány ohm értékű ellenállást kellene toldani. Közvetlen raktárkészlet!


Az IC kábel jelútjába kell bekötni és kész. Nálam korábban sub oldalon indult. Isolator, abba az IC kábel a preamp-ig.


Nestron TGP001H Nagy teljesítményű földhurok -leválasztó, Nagy teljesítményű földhurok -leválasztó, VideoSecurity. Connecting: BNC male to BNC female with cable.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.