2019. február 5., kedd

Samsung optikai meghajtó

Samsung optikai meghajtó

Napjainkban a netbook eladások folyamatosan nőnek, azonban ezek a számítógépek kompakt méreteik miatt nem rendelkeznek optikai meghajtóval. Az Ön által keresett alkatrész sajnos nincs raktáron.


Samsung NP300E5Z optikai meghajtó. Adatlap nyomtatása. Szállítási idő: Raktárról. DVD író Külső USB 2. Biztonságos vásárlás.


Az új közös vállalkozás egyesíteni fogja a termelési és üzleti tervezést, a termékfejlesztést, gyártást és eladást az optikai meghajtók (ODD) - így a CD- ROM és. Tekintse meg a legjobb samsung optikai meghajtók ajánlatot, kedvezményt a. Segít a külső meghajtó. ASUS SDRW-08D2S-U LITE külső optikai meghajtó, fehér.


Termék részletes. Optikai meghajtó Laptopszalon. Dell Inspiron laptop, HP laptop, ASUS laptop, LENOVO IdeaPad laptop, TOSHIBA laptop, ACER laptop, - notebook. Videókártya, Intel HD Graphics.


Samsung optikai meghajtó

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! A kompakt és tartós kialakítás. A két új külső optikai meghajtó ideális választás lehet ultravékony noteszgépek, illetve ultrabookok mellé.


Samsung optikai meghajtó

Ultravékony külső. Logitech MK2vezeték nélküli billentyűzet optikai egér. Egy dolgot hiányolhatunk, ez pedig nem más, mint az optikai meghajtó – ezt elhagyva viszont kifejezetten vékony noteszgépet kapunk cserébe. Turbo Frequency 3. Memória (RAM):, 4GB DDR3.


Videokártya: Intel HD Graphics. Kijelző mérete: 16. SAMSUNG Tablet Galaxy Tab AWi-Fi, 10. SSD meghajtó (271). Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media. Tegyük hozzá gyorsan, hogy a meghajtó exFAT-ra formázva érkezik, így. Egy optikai meghajtóval is felszerelhető. Is Illik a jobbkormányos autó kiadás. Megjegyzés: Ez a modell fér sok autó alacsony, vagy közepes kiadásban, de nem minden. Operációs Rendszer CD-rom- Meghajtó, ha a számítógép.


Lencse anyaga: optikai nagyítású Lencse bevonat: FMC szélessávú bevonat. Close submenu HDD.


Kattints és vásárolj kedvező áron – optikai meghajtó mobil-rack, külső keret, dokkoló árak – Válogass számos stadion case bolt kínálatából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.