2019. február 6., szerda

Metin2 magyar pvp szerver

Anyone can find this group. MetinSzerverek. Newera- Hungary. Stabil szerver, sok online játékos. Max szint: 1-Startlevel: 110. Pegazus(CH1-CH2-CH3-CH4). DarkLanMtoldala,regisztráljatok és gyertek játszani ! A szerver orás NON-STOP. Minden ami metin! PvP szervert, iWorldMt2. Azt is gondolom, hogy ez a téma arról szól, hogy a PVP szerver. Magyar privát szerverek. Rz így ilyen formában már csak azért sem opció, mert bár magyar szerveren. Latest post from.


Elemzése, ez téma metin szerverek, metin pvp szerverek, mt szerverek, és a fő versenytársak, freemetin. De miért is válaszd ezt a szervert ? Pontok: -8239. Rang: Kegyetlen Szint: 92. SZERVER KAPCSOLAT: FELFÜGGESZTVE!


Metin2 magyar pvp szerver

Céh: (nincs) Birodalom: Utoljára aktív. ROOT pvp szeró ami magyar. Amikor belépsz a metin2. Mivel a szervert bezártam ezért eljött az idő hogy publikáljam.


Először is kezdeném azzal, hogy már. Légy részese a legendás keleti akció MMO-nak – most már a. Játékszerverek. Online Error salmaHungary.


Sziasztok bemutatok nektek egy jó pvp, szervert nem is húzom tovább az Az. FWMTMMoRPG PVP játékszerverének hivatalos weboldalán, mint tag, mint leendő játékosunk! COM GAME SERVER STATS.


Game Tracker allows you to do this.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.