2019. február 27., szerda

Ebook átalakító

A különféle e-book formátumok megkeseríthetik a digitális könyvek rajongóinak életét, hiszen a készülékek általában. Over input formats offer a high quality conversion. E-könyv olvasó és konvertáló letöltés.


Programok › MULTIMÉDIAletoltokozpont. Convert text to the ePub ebook.


A Calibre ingyenes e-könyv olvasó, rendszerező és konvertáló program 2. Az e-book olvasó programmal egy, vagy egyszerre. Online e-book eszköz, konvertáljon a számos e-book formátum között online.


Egy ingyenes, online és gyors e-book eszköz. A funkciók közé tartozik a PDF. Online Az ingyenes és gyors online konverter segítségével konvertálhat olyan fájlokat, mint a pdf, képek, videók, dokumentumok, hang és más formátumok. EPUB egy ingyenes és szabványos eBook formátumot, és támogatja a legtöbb mobil eszközök.


Ha már telepítettük, akkor azonnal el is kezdhetjük a konvertálást. Példánkban egy. A legjobb átalakítók lehetnek nyílt forráskódú projektek, szabadalmaztatott. Simply select the files you want to convert.


Mobipocket eBook. Nyissa meg az eBook fájlt. Hordozható dokumentum formátum. Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válasz olvasd el.


Van valami értelmes, egy kattintással működő átalakító program esetleg vagy. Tanulja meg, hogyan írhat, tervezhet és megjelentethet saját e-könyvet az új Adobe InDesign eBook program segítségével.


Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek. Találatok alcor myth ebook töltő kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Adatkábelek és átalakítók. A címben szereplő kérdések merültek fel bennem, amikor a kezeim közé vehettem az Amazon Kindle e-book olvasóját.


Sok teszt található az. E-book olvasó tabletek készleten. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. PocketBook Inkpad eBook olvasó, 7. Ez az átalakító a nagy változatosság kimeneti formátumok: ePub, Kindle, mobi, AZW LIT. Ray Bradbury ekönyv ebook Ehhez a szerzőhöz még nem tartozik önéletrajz.


Tájékoztatjuk, hogy az e-book kérésével hozzájárul ahhoz, hogy Önnek hírlevelet küldjünk, és e célból nevét és e-mail címét a továbbiakban is kezeljük. A Xiaomi Mi Ebook Reader néven útjára indíthatja e-könyv-olvasóját. SAL SA 0jelszint átalakító a Media Markt kategóriában.


Ft-os áron elérhető. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! GB, 6", Csatolófelület: USB 2. Garancia: hónap. Az Epubor a legjobb eBook átalakító, a legfejlettebb formában.


Ezzel a szoftverrel dekódolhatja és átalakíthatja a Kindle, az Adobe, a Nook, a Sony, a Kobo. Rendelhető 3-munkanap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.