2019. február 21., csütörtök

Dvi hdmi átalakító

Megjegyzés: kép csak illusztráció ! Teljes leírás. A kábel csak egyirányú! Az átalakító képet. VGA, DVI, HDMI átalakítók készleten. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és. A célra tökéletes. HDMI kimeneti jelet(például set- top box) küldhetsz vele, bármilyen szabványos DVI -D bemenetre. Csatlakoztassa a kábelt számítógépe egy. Kábel, csatlakozó boltok.


Dvi hdmi átalakító

Csináljon DVI -D kábeléből egy HDMI kábelt és csatlakoztassa a HDMI készülékeit a DVI készülékekhez veszteség nélkül, a legnagyobb átvi. Számítástechnikai eszközök, perifériák, alkatrészek, kellékek, kiegészítők - Árlista. Gembird DVI -I (Dual Link) - VGA átalakító. World Bluetooth Adapter USB 2. HDMI - DVI -D átalakító kábel 3m (VL- HDMI - DVI -D-3M).


Dvi hdmi átalakító

Sbox DVI apa - HDMI anya átalakító adapter. Támogatja a HDTV-t, a csatornás hangátvitelt. Ezzel a kábellel egy DVI csatlakozós TFT monitor és egy HDMI csatlakozós TV vevő kártya kapcsolható össze. DVI -A 24pin male - VGA 15pin female adapter.


Mini HDMI male - HDMI female adapter. Garancia: Hónap. Elérhetőség: Szállítható. Transmedia hdmi - dvi összekötőkábel, 2m.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! DVI (M) - HDMI (F) adapter dual link.


A HDMI – DVI átalakító kábel segítségével a két legnépszerűbb digitális csatlakozó használható. A DVI interfésszel felszerelt DVD lejátszókat, vagy.


Dvi hdmi átalakító

A problémám a következő: a videókártyámon csak DVI és egy HDMI aljzat van. A monitorom csak Dsub kimenetű. Ehhez vettem egy DVI - Dsub. Válogass a Jófogás. Nézd meg oldalunkon most. DVI - HDMI átalakító 9Ft-ért a tiéd lehet. Gyártó: Delock.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.