2019. február 26., kedd

Dvd író dual layer

Csatoló felület USB 2. A Clonedvd azt mondja,h az író nem képes megírni a közel GB-ot. Toshiba Satellite L750-1Etípusú laptopom van. Neroval tudok írni ilyet?


Vagy ez megint valami teljesen uj formätum. Van egy problémám a dual layer lemezek írásával. Az a helyzet hogy Dl lemezt nem tudok sehogyse kiírni. NEM szereplő termék.


Szállítási idő: Raktárról. Cikkszám: DV-W28S-CY3. Ez a termék jelenleg nem rendelhető!


A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat. Dual Layer ) típust, ami immáron GB adatot tudott. A GPLlicenc alá tartozó alkalmazás támogatja a kétrétegű ( dual - layer ) lemezek írását, képes. Blu-ray írási sebesség.


Dvd író dual layer

Philips írható dv dual layer, db, dvd-r. Auchan 16x írható dv hengeres, gb, db, dvd-r. Optikai meghajtó. Hajdú-Bihar, Debrecen.


Dvd író dual layer

Digital Versatile Disc – digitális sokoldalú lemez, vagy még korábban a. Van a gépemben egy lg dvd író. SATA interfész. CD írási sebesség: 48x.


ATX ház 400W-os táppal, ATX ház 400W-os táppal. Azonosító, SDRW-08D2S-U LITE BK. GB, írási sebesség: 8x, matt ezüst. USB-C, VERBATIM az országban.


DVD-RW írás: 6. Tesztelt, portalanított állapotban. Alkalmas zenék, játékok, filmek, videok, fotók és adatok másolására egyaránt. It also comes with dual rear cameras, Android 8. Double- layer discs provide ample storage space. GB of storage space lets you.


Dvd író dual layer

Pénztárcabarát árak gyors házhozszállítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.