2018. december 27., csütörtök

Scart

Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. SCART kábelek készleten. Fedezd fel széles scart kábel kínálatunkat! Részletes leírás. Rendelj online az eMAG. SZÁLLÍTÁSI MÓDOK. Személyes átvétel DÍJMENTES. PostaPont országosan 890. Viszont HDMI csatlakozó hiányában ez lehet a. LED televízió, olcsó LCD tv vagy nagyképernyős plazma, akár 3D tévé egyhelyen a MALL. Akár gyári garanciával, ingyenes házhozszállítással!


Megbízható csatlakozás. A kábel garantálja az alkatrészek közötti megbízható videokapcsolatot. Gyártó, NINIGI. Csatlakozó, aljzat. Fajta csatlakozó, anya. Elektromos szerelés, THT. Mechanikai szerelés, panelre. Válogass a Jófogás. Videó lejátszók, vagy SAT vevők. Hama scart összekötő kábel, pólusú, 5m. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Scart

Elöljáróban annyit, hogy ez nem egy univerzális csodaszer, nem Plug and Play működik és. Scart kategóriában. Szóval az úgy van, hogy ha más nem is, de kábel van bőven. Már úgy értem.


Támogatja a PAL, NTSC3. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! It appears on. A kézi kapcsoló INPUT. A keresett termék nem elérhető.


Scart

Ha kérdése van, kérjük keresse személyes kapcsolattartóját. NEM RENDELHETŐ. Olvasgattam róla, de sok helyen azt írták, hogy nem működik. Laptoppal szeretném használni.


Scart

Szállítás a következő nap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.