2018. december 31., hétfő

Dvd író ide

Alkatrész, kiegészítő. Budapest, III. Szállítással is kérheted. Válogass a Jófogás. DVD - író és -olvasó hirdetések. IDE ASUS DVD író – órája. Szeretném a segítségeteket kérni DVD író ügyben! Sehol sem találok már IDE -s DVD írót, mindehol már csak SATA-s van. Olcsó DVD író boltok. Royal Hardware Royal Hardware logó. Optikai meghajtó vastagsága: Slim (1mm), Háttértároló típusa: DVD író, Csatlakozó: IDE. Biztonságos vásárlás. Külső raktáron.


Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Az volna a problémám, hogy egy működő gépből ki kellett cserélnem a régi IDE -s dvd írót.


Dvd író ide

Plextor DVD író PX-870A IDE BK. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Pioneer DVR-1DVD író olvasó CD író olvasó IDE fotó. Ft – Fót (Pest megye). A régebbi DVD írok IDE kábellel csatlakoznak az alaplaphoz, az újak már SATA kábellel. Az új alaplapokon már SATA csatlakozó van. Windows és a. Kedves látogatónk! Köszönjük türelmét! Bármilyen 17mm-es PATA ( IDE ) meghajtó helyére.


Dvd író ide

Pioneer IDE DVD író (DVR-115DBK) Gembird SATA- IDE -kétirányú SATA átalakítóval használható hibamentesen? Vegyes Tipus - IDE Csatlakozás HASZNÁLT TERMÉK.


Gondolom bármely márkájú laptopba való író alkalmas a tiedbe. Ugyanis azt sem tudni IDE vagy Sata a csatlakoztatott DVD íród? ThinkPad UltraSlim USB DVD író - Áttekintés és szerviz alkatrészek. Ez egy gépi fordítású cikk, az eredeti angol verzió megtekintéséhez kattintson ide.


A Lenovo Blu-ray író (Serial ATA) jellemzői és műszaki adatai. ATAPI DVD A DH16A1P RLIDE DVD író fekete - hibás - nem érzékeli a lemezt. Részletek Adatok Vélemények. PATA IDE laptop optikai meghajtók.


HP UJ-8használt IDE laptop DVD író. Asus SDRW-08U1MT sata dvd író 9. A meglévő merevlemezt az alaplappal összekötő IDE kábel végén ott kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.