2018. december 20., csütörtök

Defektjavító szett

Abroncs javító szett, kompakt. Kiválthatja a pótkereket. Ne maradjon az út szélén. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Azóta várom az alkalmat, hogy. A többi hasonló terméktől eltérően. Ekkor hasznos a Ford defektjavító szett. Feltöltötte: Autónavigátor. Tömítse a defektet a szükséghelyzeti defektjavító készlettel, Temporary Mobility Kit (TMK). Kompresszoros defektjavító szett 4ml (1).


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Motorkerékpár gumi gyorsjavító készlet tömlő nélküli abroncsok szükségjavításához. Az erős hordtáskában elhelyezett készlet tartalmaz különféle.


MERIDA GUMIJAVÍTÓ. Minden túra hasznos és megnyugtató kiegészítője ez a komplett defektjavító szett. Azért tartjuk fontosnak kihangsúlyozni hogy komplett.


Minden szükséges eszközt tartalmaz a defekt kijavításához. Praktikus tokkal. Túra, fitnesz, kerékpár, roller, sátor, ping-pong asztal, futócipő, technikai. Most van a legjobb idő arra, hogy felfrissítse motoros ruhatárát.


Defektjavító szett

Motoros Protektorok, Kesztyűk, Bukósisakok, Csizmák, Dzsekik, Szemüvegek. Gyors, egyszerű. Nem kell a defektes gumit leszerelni.


Csak töltse bele a folyadékot, fújja fel a gumit a kompresszor segítségével és már kész. Defekt javító készlet kompresszorral. DEFEKTJAVÍTÓ kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.


A VP-gumiragasztó készlet tartalmaz 6db különböző vékony, flexibilis foltot, ami tökéletesen illeszkedik a belső gumi oldalához, egy dörzspapírt a ragasztani. Mivel ehhez a szettben kompresszor is jár, nem lepődtünk meg a használati utasításban.


Defektjavító szett

Márka név: SLIME. Származás: Amerikai Egyesült Államok. Minőség : Normál minőség. Garancia: Egy év garancia. Ideális kísérője a túráknak.


Defektjavító szett

Könnyen használható gyorsjavító tömlő nélküli abroncsokhoz. Tip-Top TTgumiragasztó (országúti) defektjavító készlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.