2018. november 5., hétfő

Mosogatószivacs tartó

Mosogatószivacs tartó - Wenko. Pillanatnyilag nem elérhető. Rend a lelke mindennek, és ez a konyhában duplán igaz! A Wenko a konyhai kiegészítők igazi.


Mosogatószivacs tartó

A fehér mosogatószivacs tartó öntapadós ragasztószalaggal van ellátva, ezért könnyen ragasztható a konyhai fali csempére. A csomag tartalmaz egy szivacsot. A Fala szilikon mosogatószivacs tartó praktikus és okos megoldás a konyhában.


Tökéletesen illeszkednek a Fala Flexible sorozat csaptelepeivel ellátott. Személyes átvétel.


Mosogatószivacs tartó

A mosogatás családi feladat lehet, ha megvannak hozzá a praktikus kiegészítők, például evőeszköztartó, konyhai törlő tartó, konyharuhatartó és mosogatókefe. A konyhád elengedhetetlen szilikon, mosható kelléke!


Mosogatószivacs tartó

Praktikus, csapra akasztható mosogató szivacs, és konyhai eszköz tartó, színben! Kék, zöl rózsaszín. Kitchen Craft szilikon mosogatószivacs tartó. A szállításról mi gondoskodunk.


Látogatók: 102. Kosárba tették: 0. Megfigyelők: 1. Ablak bezárása. Nélkülözhetetlen a mosogatószivacs a mosogató körül, de amikor nem használo nincs igazán helye.


Csöpög, folyik, sehol sem tud megszáradni. Erre a problémára megoldást nyújt ez a praktikus csapra. Sok más vár Otthon és kert, Olcsón jót áruház. A Vasedény hivatalos webáruháza!


Konyhai segédeszköz Akciók és. Termékei nem csak. Legfrisebb online webshop tartó árak. Virágos mosogatószivacs tartó. INGYENES szállítás! Gyönyörű virágmintás mosogatószivacs tartó. Két tapadókorong. TAPADÓKORONGOS MOSOGATÓSZIVACS TARTÓ UNIVERZÁLIS CSEMPÉRE MOSOGATÓTÁLCÁBA POLC ALÁ 21x8x6cm. Anyaga: műanyag. Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel. Karcolódást okozó eszközök és. Ha tetszik lájkold és oszd meg ismerőseiddel. Tetszik, voks.


Nem tetszik, voks. A termék jelenleg nincs raktáron! Köszönjük szépen! Amint elérhető lesz. GRUNDOFAMILY ÁR 9Ft.


Praktikus mosogatószivacs tartó, ami alul lukas, hogy a felesleges víz kifolyhasson ! Több színben és. Vertex Copper fém bögre tartó állvány, db bögréhez.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.