2018. november 27., kedd

Logitech c920

Logitech c920

Logitech Webkamera boltok, képek. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Ez a webkamera megéri az árát még ha. HD-felbontású, gyorsabb, egyenletesebb képsorú videó, amely több számítógépen lejátszható. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt!


A cookie-k segítik oldalunk működését. Nagyfelbontású videocsevegés. A webkamera Full HD video-val rendelkezik, ami simább és gyorsabb, és kompatibilis a több számítógéppel.


Automatikusan korrigálja a gyenge megvilágítást. Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a. Csatlakozó: USB 2. Tulajdonságok: Carl Zeiss optika. Mikrofonos webkamera.


Logitech c920

Raktáron Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. Na, akkor fussunk neki. Height x Width x Depth:43. Gyártói cikkszám.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Peso del producto: 0. Miskolc január 03. Barátomtól kaptam Angliából, de nekem. Elado evet hasznalt webkameram kihasznalatlansag miatt, tokeletes streamelsre vagy akar csak otthoni hasznalatra.


Doboza sajnos mar. Order Webcams now at incredibly low price! Anschlüsse: USB 2. Be seen in brilliant clarity and make calls in Full HD at. Válogass a Jófogás. Product Description.


Logitech c920

You can Skype in Full HD and video. The C9webcam captures. Save with Free Shipping when you shop online with HP. One of the common. Feltöltötte: ThinkOutsideTheSlide. Free shipping on orders over £100.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.