2018. november 13., kedd

Lézer célzó puskára

Airsoft játékokhoz, és légpuska céltávcsőre szerelhető lézercélzó szettek. A lézercélzó lényege, hogy az adott puskán, egy fix pontba tudjuk kalibrálni a. Kiváló minőségű fém lézer irányzék almuníniumból, felületi módosítással, ennek köszönhetőnek ellen áll a. Használat: Légpuskára,airsoft, vadászpuskákra.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra. NDzöld lézeres célzó puskára, előre utalva ingyen posta! Zöld és piros színnel világító red dot célzó és zöld lézer egyben.


Extra erős Zöld lézerfénnyel rendelkező taktikai Airsoft célzó. Lézer irányzék szett. A zöld lézernek kb.


Több fajta fegyveren a laser számára külön kialakított hely van elkészítve. A bemérő laser valójában egy célzó lézer amely akár sötétben is pontosabb találatot. A lézer irányzékokkal szemben meg van az az előnyük, hogy használatukkor nincs kilépő fénynyaláb, a kivetített piros pontot csak a célzó személy látja.


Minkét irányba klikkesen. Kérdésemre, „hogy hogyan is muzsikál a célzó ? Sightmark hidegbelövő, melyet a 12-es kaliberű bock sörétesbe „töltve” a kivetített lézer pöttyre könnyedén állítottam rá a reddot piros pontját. Nagy teljesítményű lézeres célzó nyaláb katonai vagy vadászati célú felhasználásra. A 100mW teljseítményű ND50-es felszerelhető távcsőre, vadászpuskára.


Kispuskára, sport pisztolyra, paintball fegyverhez, barkácsoláshoz, stb. Fém házas lézer irányzék készlet, vezetékes és közvetlen kapcsolási lehetőséggel. Piros és Zöld színben világító lézer célzó - apro.


Puskára szerelhető célzó berendezés. Irányzéktartó brünírozott rugóacélból, fluoreszkáló stiftekkel, amelyek világító. Kiskaliberű puskán használtam, de céltávcsőre váltottam. Rifle scope lézerrel eladó!


Távcső, tájoló, távolságmérő, éjjellátó. Az aranyér kialakulásának okai,gyógyítási lehetőségei,műtét nélküli gyógyítási eljárás. Gumi puskatus-hosszabító (tusatalp) CZ puskára (vékony, fekete). Hatótávolság mérföld 1db lithium CR123A elemmel működik.


A lézerfény útjába tett optikai rácson (sűrű egyenes réseken) áthaladó fény. Eladó kihasználatlanság miatt, kitünő állapotban egy Brno Fox ll. A puskán acélszerelékkel egy. Lőfegyverre szerelhető lézeres célzókészülék.


Ha sima konzol jó neki, akkor van egy dobozban amit fel tudok ajánlani (ljm-src), mert nem ezt raktam fel a puskára. Egy korábbi lézer célzó tartozéka volt.


Pedig mekkora móka lenne egy Acog 4X-et rakni a Stortrooper puskára. Látod és tudod használni a lézert ? Az airsoft elkezdéséhez csupán egy jó puskára van szükséged.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.