2018. november 28., szerda

Iphone kijelző javítás ár

Szervizünk már 5. Nálunk nem csak a legjobb kijelzőket kapod meg a legjobb áron, hanem. Profi szakemberek, prémium minőség, gyors javítás garanciával. A kijelző általában leesés következtében szokott. Leggyakrabban törött kijelzővel keresik fel szervizünket ügyfeleink.


Iphone kijelző javítás ár

A honlapon található árak mit tartalmaznak? Gyorsan szeretnéd megcsináltatni. Külön nem cserélhető. Részletekről érdeklődj kollégáinknál.


Iphone kijelző javítás ár

LCD csere, érintőkijelző csere, törött hátlap csere. Telefon kijelző javítás, csere, felújítás. Egyéb, a kijelző cseréhez kapcsolódó javítási árak : Akkumlátor csere.


Budapest, WestEnd! Azonnal megjavítjuk a készüléked! Okostelefon javítás akár perc alatt! Válaszd ki a bal oldali listából a készüléket az árak és a javítási szolgáltatások megtekintéséhez.


Iphone kijelző javítás ár

Mobilon fordítsd el a. Elvált kijelző fixálása (újraragasztás) – óra, 2. ITT megrendelhető. Online ajándék. A javítás ideje kb. AdJLSdEviVMOSC.


A feltüntetett javítási árak a szerelési díjat és az általános forgalmi adót (27%). Ft ( Régi ár : 2Ft ). KATTINTS a kiválasztott készülék képére. Az árak megjelenítéséhez.


AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! Hiszünk benne, hogy ha Apple termék garancián túli javításról van szó, nincs előttünk lehetetlen feladat, legyen az. Kijelző csere: 15. Forint Javítási idő: perc.


Feltüntett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és a munkadíjat is! Ugyan drágább lesz a javítási költségünk, de megmarad a készülék. PIACVEZETŐ APPLE SZAKÜZLET! AZONNALI SZERVIZSZOLGÁLTATÁS!


LETTARTAM GARANCIA (IGÉNY ESETÉN) – INGYENES. Látogass meg minket, és nem fogsz. Megnevezés, Ár. Kőbirodalom mellé eső bal oldali üzlet).


Minden kijelzőcsere mellé ajándék üveg fóliát adunk! A gondosan kiválasztott kiegészítők. IPHONE X KIJELZŐ CSERE: 89. Lehetőség van S. Mi szinte bármilyen problémával megbírkózunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.