2018. október 31., szerda

Torony ventilátor

Párásító ventilátor, padló ventilátor, asztali ventilátorok. A W teljesítményű OBI toronyventilátor jótékony légmozgást és friss szellőt teremt egyetlen gombnyomásra.


A toronyventillátor hosszú, keskeny. Ft áfa nélkül. Keresett szöveg: torony ventilátor (Termék) torony ventilátor (12). Ventilátorok az Euronics. Kapcsolódó keresések: oszlopventilátor. Kosárba rakom. Az oszlop- vagy más néven toronyventilátor működése kismértékben eltér a hagyományos ventilátorokétól. Nem található bennük rotorlapátos szerkezet. Honeywell HYF260Etorony ventilátor. Stadler Form PETER forgó torony ventilátor - kifinomult tulajdonságokkal.


Torony ventilátor

Távvezérlő és érintő panel. Oszcilláló üzemmód választható (elfordulások 70°- ban). BESTRON AFT760Z torony ventilátor fekete CSAK 12.


A műanyagból készült, fehér színű toronyventilátor oszcilláló- és időzítőfunkcióval, továbbá sebességfokozattal rendelkezik. Kényelmesen, távirányítással is. Oszlop ventilátorok az Electronic. Ajánlott szoba méret: max.


Jellemzők: A fedél egy érintésérzékeny. Az RS Pro torony ventilátora hüvelyk magas, és segít a tér frissében tartásában, és elősegíti a hűtést.


Torony ventilátor

Ez a ventilátor fokozatú vezérléssel rendelkezik. Telefonon is rendelhet! Rendszer - AC ventilátor. Elegáns hűtési lehetőség, vonzó.


A ventilátort csak sima felületre helyezze, ellenkező esetben leeshet. Toronyventilátor TVE T. A készülék használata előtt mindig ellenőrizze a tápkábelt és a hálózati. Megtakarítás: 3. Az oszlop ventilátor sebessége (low -med-high), valamint működési módja (normal-natural-sleep) fokozatban.


Technikai adatok. Illatosító és tonizáló. Széles tartományú oszcillálás. Hatalmas termékkínálattal várjuk a hűsölni vágyókat! Hol a legolcsóbb?


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A szállításról mi gondoskodunk. TORONY VENTILÁTOR, fehér színben. Veszprém, Veszprém.


Torony ventilátor

Szállítással is kérheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.