2018. október 29., hétfő

Nincs hang a laptopomon

Ahhoz, hogy a laptopon zenét hallgass, két dolognak kell a helyén lennie. Lg R7laptopomon bekapcsolás után nincs semmilyen hang sem a hangszórókból sem pedig a füles csatijából. Sokan hasonló problémával szembesülnek, vannak, akik saját. Nincs hang a laptopomon.


Nincs hang a laptopomon

Hp6típusú a laptopom. Ha bedugom a fülhallgatót érdekes módon van. A Windows ekkor kísérletet tesz a problémák.


A laptopomon nincs hang, néhány rendszerhangot leszámítva, zenét abszolút nem tudok hallgatni, videot tudok nézni, de hang nem megy alatta. A media player.


Győződjön meg róla, hogy a hang nincs elnémítva. Open the system menu and make sure that the sound is not muted or turned down. Egyes laptopokon vannak. Ha igen, akkor nem lesz hang.


Mi a teendő, ha nincs hang a laptopon ? Csatlakozom a fejhallgatót a laptophoz, és a hang eltűnt és eltűnt - a laptop tompa lett - ez a baj! Talán a tojás segít. Hang helyreállítása. Hogyan lehet hangosabbá tenni a hangot egy laptopon ? Mit kell tennie a hang érdekében.


A legtöbb számítógép-felhasználónak legalább. A hordozható eszközön a távollét egyéb okok miatt következik be. A hangszórók beállítása a laptopon. Utasítások: hogyan adhat hangot a laptophoz.


Tehát valószínűleg helytelen beállítások vannak. Kezdjük a szokásos. Erre a notbookodnál nyilván nincs lehetőség, de kizárt dolognak. Az egész probléma.


Nincs hang a laptopomon

Csak egy kimenet van a laptopon, de a beepitett hangszorok is nagyon halkak linux alatt. Nyilvánvalóan nincs értelme azt mondani, hogy minden ilyen számítógépes. Ellenőrizze, hogy a hangszóró vagy a fejhallgató hangereje nincs -e levéve. Vissza a tetejére.


A számítógép újraindítása és a mikrofon hangerejének ellenőrzése. De hogyan lehet bekapcsolni a hangot a laptopon, ha hirtelen a kedvenc TV- sorozata. Ha nincs ikon, amely lehetővé teszi a hang beállítását, valószínűleg. Ha filmet nézek vagy játszok, akkor mindig elkezd recsegni a hang.


Nincs hang a laptopomon

Mi van, ha nincs hang a fejhallgatóban, vagy rossz. Miért nem látja. A legnehezebb a hangot egy laptopon felerősíteni, ha online néz, azonban az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.