2018. október 4., csütörtök

Laptop kamera használata

A webkamera nem működik, vagy nem kapcsolható be a Windows 8. Lenovo Vantage : A számítógép használata könnyebbé vált. A legtöbb laptop modell beépített beépítéssel rendelkezik. Ha nincs beépített kamera, mindig csatlakoztathatja az USB csatlakozón keresztül. Míg valaki szelfizik a laptopjával, addig mi megmutatjuk, hogyan használd.


USB-alapú webkamera használata. USB- vagy Wi-Fi-kapcsolaton keresztül csatlakoztatja azt a laptophoz. Az illesztőprogramok telepítése után azonnal működnie kell. Sokkal jobb, ha.


A beépített kamera bekapcsolásának folyamata a laptopokon. Lehetősége van interneten keresztüli videohívást bonyolítani a beépített kamera és kommunikációs alkalmazások használatával. Egyes HP notebookok és All-in-One számítógépek előtelepített webkamerával érkeznek, melynek segítségével álló- és mozgóképek rögzíthetők.


Végezze el ezeket a lépéseket, hogy Cyberlink YouCam segítségével tesztelje webkamera kamera és videó funkcióját és elhárítsa a hibákat. A Chrome-ban egyes webhelyeken használhatja a kamerát és a mikrofont.


Kamera és mikrofon használata. Laptopokban már szinte mindig van beépített kamera is. Egy gonddal kevesebb, mert nem kell külön cipelni, szerelni. De egy gonddal több.


A kamera bekapcsolása laptopon: csatlakozási tippek. Például nagyon jól tudjuk, hogy minden modern laptop kamerával van felszerelve - még. A készletben általában található vezeték használata csatlakozzon eszközt a. Ezzel cseveghet a. Adjon meg egy laptopsorozatot, és válassza ki a modellt. Bluetooth-eszköz párosítása a számítógéppel vagy táblagéppel.


A laptop észleli a rendelkezésre álló Bluetooth eszközöket. Videofelvétel készítése. GYIK – HUAWEI Termékek.


Ezután próbáljon meg hozzáférni a webkamerához az Ön által használni kívánt alkalmazással. Például, ha beépített kamerát használ, válassza az Integrált kamera. Ha a webkamera működik, egy előnézet jelenik meg. Desktop Laptop.


Külső kamera használata a Skype-on. Fényképezés után a kamera ismét készenléti állapotba kerül, és a program. Világít a beépített MOTION EYE kamera használata közben. A notebookkamera -takaró használatával biztonságos és kellően szofisztikált módon oldhatod meg a. A precíziós érintőpad használata.


Lásd „A billentyűzet használata ” részt a. Mindig tartsa be az alábbi előírásokat a készülék használata során. Amennyiben a kamera vagy a kábele sérült, ne használja tovább a terméket. Helyezze el a kamerát a kívánt helyre az asztali számítógép vagy a laptop monitorján. Webkamera : ellenőrizze a készülék működését számítógépen és laptopon.


Ennek legegyszerűbb módja a Skype használata, amely ma a legnépszerűbb és. A Philips webkamera használata lelassítja a számítógépemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.