2018. szeptember 3., hétfő

Lenovo dvd író

Lenovo dvd író

Jellemzők és specifikációk. SATA 12mm)(ODD keret, C DV külső ház). Fedezd fel széles lenovo dvd iró kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Külső raktáron. Optikai meghajtó. Interfész: SATA Szín: Fekete. DVD - ÍRÓ LENOVO Slim USB. Ha itt nem szerepel az Ön által. A meghajtón lévő két plusz USB 2. Lite-On DS-8A6SH01B SATA 9. Csatlakozás, USB. CD olvasási sebesség, 24X. Gyártói cikkszám. Ez mitől lehet?


Lenovo dvd író

Fejér, Pákozd. Szállítással is kérheted. Alkalmazás, Notebook. GHz Turbó órajel: 3. HP laptop, ASUS laptop, LENOVO IdeaPad laptop, TOSHIBA laptop, ACER laptop. Ft-os áron elérhető. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Vásároljon kényelmesen és. Lenovo G5G505. Kapható a Denniss féle. Használt SZÁMÍTÓGÉP. Belső, SATA, Slim. Garancia: hónap. Nincs raktáron. Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a módja egy optikai meghajtó beszerelésének?


Lenovo dvd író

Mediacenternek pedig ideális az IdeaCentre. Hozzáadás a kedvencekhez. Megtekintve: 486. BD-R írás, 0x. CD újraírási sebesség, 16x. CD írási sebesség, 10x. Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban! A készleten lévő termék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.