2018. szeptember 7., péntek

Hp 21 fekete

Hp 21 fekete

Kapacitás: 1A4-es oldal 5%-os fedettség, v. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos. HP HEWLETT PACKARD. Beszállítói készlet: db raktáron. Rendelj online az eMAG.


Raktárkészlet: VAN. Maximális kapacitása összesen 1oldal. A patron egyszínű: fekete. Garancia: hónap. Gyártó: HEWLETT PACKARD. Kiszállítás: Nem. Ugrás a véleményekhez. Beszerezheti azokat a fekete és háromszínű tintapatronokat. Hozzáadás a kedvencekhez. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Megtekintve: 541. Szabványos lapkapacitás: 1oldal. Fogyasztói ár: 9. Könnyen tölthető, megbízható patron típus.


Hp 21 fekete

A gyári töltési kapacitása ugyan elég kicsi (ml), de a patron szivacsos állományába ennél. Ft-os áron elérhető. A csomag tartalmaz: 1db fekete -es és 1db színes 22-es tintapatront.


Hp 21 fekete

A tintapatron kapacitása 4oldal. Még nem érkezett értékelés. Cikkszám: TJHSD367A. Mindent tartalmaz, ami. Hp 21XL Black eredeti. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Fekete ~5oldal. XL fekete utángyártott. Szállítási idő kb. Címke:Tintapatron, Toner. Kosárba teszem. Műveletek a termékkel: Részletes adatok. Típus : Patron. Eredetiség : Eredeti. Mikor és hogy vehetem át? Használható a. Kattints a részletekért!


Normál ár: Nettó: 3. Kérjük, az árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.