2018. augusztus 21., kedd

Tankoló kártya

MOL Gold és Silver Kártya. OMV üzemanyagkártya - a megbízható partner egész Európában. OMV, Petrom- és Avanti benzinkúton, valamint. Mire jó a Shell üzemanyag kártya ? Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely.


A kártya egyszeri díja 1. Ft, amit a regisztráció után a. Válasszon tankoló - vagy dupla üzemanyag kártyáink közül! AS üzemanyag kártyák fuvarozók számára. Az Shell kártya – az ideális üzemanyagkártya.


Tankoló kártya

Egyszerű tankolás Magyarország területén. Bármely Shell kártyával vásárolhatok üzemanyagot külföldön? DKV CARD: Az Ön üzemanyagkártyája az ágazat legnagyobb ellátó hálózatához.


A DKV CARD-ot immár tizedik alkalommal választották meg az év. Kedvezményre jogosító üzemanyagkártya. Készpénz kímélő tankolási lehetőséget. Biztonságos használatot.


Napi limitet állíthat be, mely felett nem használható a kártya adott napon. Gépjárműveire. MOL-NAK kártya szerepel a konstrukcióban.


Ezzel az üzemanyag kártyával egy tankolási közösség részeként Ön jelentős literenkénti árengedményeket kaphat. Maximális pénzügyi rugalmasság és vaskos engedmények!


Igényeljen Ön is BGW Üzemanyagkártyát, hogy tankolása még egyszerűbb, gyorsabb és gazdaságosabb legyen. A BGW Üzemanyagkártyával rendelkező. A BP üzemanyagkártya. Az üzemanyag-kártya elkészültét követően a vállalkozás.


Tankoló kártya. Célunk, hogy vállalkozásában a gépjárművekhez kapcsolódó kiadások jelentős részét egy kézben tudhassa. Ezért szolgáltatásinkat olyan. Multipont Törzsvásárlói kártyával azonnal megkezdheti a vásárlásai után járó kedvezménypontok gyűjtését, melyeket regisztrációt követően pont = Ft.


Az összes kártya PIN-kóddal van ellátva, és elvesztés esetén gyorsan zárolható. A sikeres nyári tesztidőszak után a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. A NÚSZ ügyfelei. IAccount-tal gyors és egyszerű a kártyák intézése: blokkolás, feloldás, limitek.


Az ALD Automotive szorosan együttműködik az összes jelentős üzemanyag társasággal. Mi az az AVIA üzemanyagkártya?


Magyarország több mint 1AVIA töltőállomásán használható kártya, ami biztonságos, készpénzmentes és kedvezményes. Mit tegyünk, ha nincs meg a kártyánk? Minden tankolás után várni a számlára, vigyázni a készpénzre vagy a bankkártyára. Az OMV töltőállomásokon, a tankolás mellett, autómosási és autóápolási termékekkel és szolgáltatásokkal is gyűjtheti SuperShop pontjait.


Miközben autója. SMART és ClubSmart kártyával – továbbiakban együtt. Shell V-Power Racing és Shell V-Power Diesel üzemanyag tankolása esetén.


Partner kártya használatakor lehetőség van egyszerűsített számlát kérni a. ROUTEX INFORMÁCIÓK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.