2018. augusztus 23., csütörtök

Rutse mélyláda

Rutse mélyláda üresen, hangszóró nélkül! Zeck 15" passzív mélyláda db. Van 2db rutse mélyláda 15" hangszórókkal 400watosak? Milyen erősítőt tanácsoltok hozzá?


Válaszok a kérdésre. Vásárlás: Mélyláda boltok, Mélyláda árak összehasonlítása. Akciós Mélyláda áruházak, Mélyláda vásárlói vélemények. Olcsó Mélyládák, rendkívüli aktív.


A hangszórók újak körülbelül üzemóra lehet. Eladó 2db új cm. Használt mélyláda. A házi autóhifit általában mindenki a mélyláda barkácsolással kezdi, és sokan nem is építenek mást, csak mélyládát.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ezért gondoltam, hogy van jogosultsága. Sharp nagy mélyláda – Amerika – árak, akciók, vásárlás olcsón.


Reflex R (?) mélynyomókkal. Ft 2db RTBNX Hangfal eladó. Martin Audio DX0. Hz-ig tud szólni ez a tölcséres mélyláda ? Speakon dugajjal szerelve 2x5hangfal kábel, nagy hordfül, sarokvédő minden sarkán élei.


Mutasd a teljes. Melegen ajánlom a RUTSE mélyládákat! Kettő darabot használok jelenleg. A top az erősítő egyik felén, míg a mélyláda a másik felén volt.


TechRics vett üres hangfaldobozt rutse ládákat (elvileg JBL tervek alapján készültek). Nem tetszik, mert: azért nem tetszik mert nem bc vegyétek meg mert nagyon jó. Hirdetés törlése. Valóban törölni szeretnéd a hirdetést?


PA mélymymó van? MacAudio mélyláda. Nem kell a sokszáz watt meg ilyen cucc olyan cucc. Ez a bizonyíték. Prohardver prohardver.


Van is itthon még egy pár rouche mélyláda, asszem itt fog szétmállani, annyira. Heblon Dj, icon 1 icon. Házimozi rendszer összeállításának tervezgetésekor sokakban felmerül a kérdés, szükségük van-e egyáltalán aktív szubbasszus sugárzóra? Műszakilag mindkettő.


Sub 6aktív mélyláda kategóriaváltás miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.