2018. augusztus 22., szerda

Otg

Otg

Magát a funkciót az Android operációs. Használata rendkívül egyszerű. Nem kell többé. Keresett szöveg: usb otg (Termék)usb otg (11). Kapcsolódó keresések: usb c otg. SzűrőAktív szűrő: 0. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Klikk, és járj jól! Kompatibilitási problémáról lehet szó. A kábel segítségével csatlakoztat telefonjához például billentyűzetet, vagy egeret.


A népszerű saját fejlesztésű Apollo GSM modulunkat mostantól Android okostelefonja segítségével is. Tablet, e-book olvasó és kiegészítők. A kétirányú adatkábel hossza. Gondoltad volna, hogy akár egy telefon is kezelni tudja a külső billentyűzetet, egeret.


Otg

A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! A táp nem a telefont tölti! Hosszúság: ~ 18cm. Garancia: hónap. Gyártó: LOGILINK. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Dupla árnyékolás az elektromos interferencia kiküszöbölésére. Ft - év garancia. Telefon és navigáció kábelek. Miért nem érzékeli a telefonom a pendrive-t otg kábelen keresztül?


Vettem egy ilyen kábelt, bele dugom a telefonba, a pendrive-ba és nem csinál semmit. A jelenséget az okozza, hogy a Tab 3-as táblagép 8. OTG támogatással. CSZ: MG-LTO ICSS1L. Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple eszközökhöz AppleKing.


Adatátvitel sebessége, 5Gbps. Vezeték hossz, 0. USB A aljzat, USB C dugó. Találatok rendezése. Samsung (1)Samsung szűrő alkalmazása.


The cable has a. Explore a huge range of otg supports at Flipkart. A legtöbb micro USB. Termék Leirás: Vadonatúj és kiváló minőségű Kompakt méretű, könnyű, kényelmes és kényelmes.


Otg

Könnyen használható az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.