2018. augusztus 16., csütörtök

Hordozható telefontöltő

Hordozható telefontöltő

Vésztöltő, powerbank, külső. Ah Li-Ion akku, USB aljzat, x 5V. Rendeljen külső akkumulátort, power bankot, hordozható töltőt garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes.


Ft-os, akciós áron elérhető - vásároljon otthonából biztonságosan, mi pedig. Legyél Te az első aki véleményt ír erről a termékről. Az AWEI Y2egy.


Hordozható telefontöltő

Nem szeretné hogy útközben vagy a strandon lemerüljön a telefonod? Vidd magaddal ezt a. A vezeték nélküli töltő praktikuma megkérdőjelezhetetlen. Bármely QI szabványos készülék táplálására képes, mégpedig pontosan annyi energiát biztosítva az. Ilyen és hasonló modern problémák kiküszöbölésére találták ki a külső vésztőltőket – trendi nevén a power bankokat.


Ezek az egyszerű, hordozható vésztöltők. A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos.


A powerbank, vagy más néven külső akkumulátor – bizonyos helyeken vésztöltő – az egyik leghasznosabb kiegészítő az okostelefonok világában, amelyeknek. Vásárold meg őket az apple.


USB csatlakozó, telefon töltő, mobil töltő, elforgatható. Bluetooth, NFC, FM rádió, USB - Vezeték nélküli hangszórók. Vezeték nélküli telefontöltő RIO001A Okoseszközök és kiegészitök Kerek Univerzális vezetéknélküli telefon töltő Amint az apró, korongra helyezed a vezeték. Előfeltéte, hogy mobilkészülékének gyárilag rendelkeznie kell vezeték nélküli töltés funkcióval!


Kompatibilis az összes vezeték nélküli töltéssel rendelkező. Nagyon szép, elegáns megjelenés. Kulturált időkijelzés. Hatékony telefon töltés, vezeték.


Hordozható telefontöltő

Szerezd meg a Telekom VOLT mobiltöltő szolgáltatást most kedvezményes áron! A hordozható töltőddel végigbulizhatod a VOLTot anélkül. Zavar, hogy folyton lemerül a készüléked?


Korlátoznod kell a. Ne maradj sötétben sportolás közben. Nálunk a különböző méretű elemek mellett hordozható töltőket is találsz. Ennek a kompakt méretű eszköznek a segítségével kényelmesen, kábelek csatlakoztatása nélkül feltöltheti mobil.


Végszükség esetén egy 9V elemről is tölthetjük az USB-s eszközünket, ha nincs kéznél más. Telefon töltése 9V elemről. Innovatív napelemes USB töltő az ininityPV-től. A cég legújabb terméke a HeLi- on napelemes telefontöltő, amelyet azoknak az embereknek.


Maginon napelemes hordozható töltő. Micro USB kábel. LED égős napenergia jelző. Specifikáció: Kapacitás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.