2018. augusztus 20., hétfő

Canon pixma ip4300 patron

Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat. Milyen nyomtatótípusokhoz használhatod? Zsír új patronok vannak benne (utángyártott chpipes), de az előző.


Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Fájl verziója: 2. Raktárról, valós készlet. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit.


Canon pixma ip4300 patron

Megfelelő kiegészítők. Válogass a Jófogás. FREE delivery over £ 30. A tintapatron kapacitása: 49. PGI 5XL BK). CANON CLI-Bk. Kompatibilis nyomtatók: Canon. Előnézeti felhasználói kézikönyv. Nyomtató tisztító folyadékkal illetve légtelenítő koronggal egy nyomtatófej akár vissza is. Ft-ért a NyomtassOlcsón. Az olcsóbb üzemeltetéshez gyártanak csipnélküli patronokat, azt tudom, hogy át kell tenni a csipet.


All of our LD brands compatible ink and toner products are backed by a lifetime guarantee. Subscribe to our Email Notifications for exclusive offers and discounts ! Canon utángyártott fekete tintapatron. Tegnap elkezdett villogni a sárga le10-szer villog és újrakezdi.


Megpróbáltam nyomtatni valamit. Kostenloser Versand. HP F6U65AE (302) Color tintapatron. Thank you for leaving a comment. Hope this helps! Sincerely, Toner Spot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.