2018. augusztus 9., csütörtök

Canon pixma ip2850 tintapatron

Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Frissülő akciók. Nyomtatási szín: Black (fekete).


Canon pixma ip2850 tintapatron

Kategória: Tintapatronok. Bruttó ár: Hívjon! PGI-570XL PGI570XL CLI-571XL CLI571XL Bk-C-M-Y chipes festékpatron csomag - utángyártott. Alaptartozékként járó tintapatronok.


Opcionális XL tintapatronok. PG-5(pigmentfekete) CL-5(színes). Ha értesítést kap arról, hogy kevés a tinta vagy hibás, akkor a tinta jelzőfénye és a Riasztás jelzőfény villogni fog.


A cserefolyamat. A FINE patront szükség szerint az alábbi eljárással cserélheti ki. Ne érintse meg a FINE patron fém érintkezőit (A) és. B0Szín: Fekete. Válogass a Jófogás. Raktárról, valós készlet. A szállítás a regisztrált. Lataa sovellus nyt ja ota entistä parempia kuvia. Termék típusa, Tinta. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük. CfnvAs an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. Canon PIXMA MX495.


HP F6U65AE (302) Color tintapatron. Az induló tintakészlet az alábbi oldalmennyiségek. PRODUCTOS DE BUENA TINTA. Vista: Cuadrícula Lista.


Gett Pokecord Here Melmsie shows of a small amount of our new music system on Dank Memer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.