2018. július 30., hétfő

Dell töltő

Dell töltő

Vásároljon laptop töltőt, adaptert vagy tápkábelt kedvező áron az eMAG. Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Vegye át személyesen ma, vagy kiszállítjuk munkanap alatt.


Dell töltő

Tápcsatlakozó Áruház. Válogass a Jófogás. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kapcsolódó keresések: dell notebook töltő.


Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Kiemelt gyártók. Laptop, notebook töltő adapter kábel. V Áramerősség: 4. A, 90W Csatlakozó mérete: 7. Ezt mi mind biztosítjuk neked. Tápkábel NEM tartozék. DELL töltő 65W 19. Ft-ért a tiéd lehet. Nézd meg oldalunkon most. Tulajdonságok: 1 5V 34A 5xmm. A 90W gyári új laptop töltő (0W6KV, 0MK94 K8WXN), A termék tápkábelt nem tartalmaz.


A (130W) GYÁRI LAPTOP HÁLÓZATI TÖLTŐ - A kategória, használt állapotban. Tartozék: tápkábel. Leírás: OUTPUT: 19.


NBA-90W-DEBemenet : 100V – 240V, 2. A Csatlakozó mérete : 15mm x. Hardver eszközök: magyar billentyűzet. Számítástechnika vásárlás, gyors. Feszültség: 19. A PA-3E tulajdonságai.


Nem tartalmaz. A 45W 0YTFJC, Pixato. Dell XPS (9Q33) 19. Használt, de gyakorlatilag karcmentes. PIN, A gyárival azonos minőségű laptop töltő a Green Cell -től. Beszédes, hogy a gyártó év. Keresse web áruházunkban!


Dell töltő

Gyártói cikkszám: 470-ABRY. Meghibásodott az egyik cella a laptop akkumulátorában. Rendelhető 3-munkanap. Garancia: hónap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.