2018. július 13., péntek

Canon pg 512 fekete tintapatron

Garancia: év. Kapacitás: 4oldal. Ezekbe a fekete tintapatronokba az alábbi mennyiséget lehet befecskendezni: PG-510: 9ml. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg? Szín A: fekete. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Kérdése van a. Minőségi utángyártott és eredeti tintapatron és toner. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Tintapatron, Toner. Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles.


Elérhetőség, 1-nap. Részletes leírás. Express Gyors Szállítás. Gyártó: Starink. Súly: 1gramm. Black ( fekete ). CANON PG 5B FEKETE PATRON a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Mennyi festék van benne ? Milyen színű tintával nyomtat? Com: Az MP4-ös nyomtatóhoz a PG -5-es, vagy PG - 5-es fekete és a CL-51 vagy CL-5-as színes patronok. Kívánságlistára teszem.


Rendeljen nyomtató tintapatront, fekte vagy színes nyomtató tintapatron. Használt Számítástechnikai. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. Ft-os áron elérhető.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. Az LB Print tintapatron -töltőállomásokon megtöltjük az Ön saját patronjait. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Canon patron ml, pg -5 fekete.


Ft értékű ajándék. Legyen az nyomtató vagy toner, tintapatron, játék, világítás, irodai kellék, egészségmegőrzés vagy akár biztonságtechnika - a webáruházban mindent. Watch and chat now with millions of.


Tienda de tóneres y cartuchos de tinta económicos compatibles, envíos a toda España. Cartridge World είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στον κόσμο που ειδικεύεται σε premium μελάνια υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.


Become a patron of Ion today: Get access to exclusive content and. Papelaria, Material de Escritório, Informática, Impressoras e Cartuchos, Material Escolar e muito mais.


A Kalunga tem tudo que você precisa num só lugar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.